No per ser un secret a veus, ara que és una realitat la sentència al president Torra ha deixat d'indignar. Aquest dilluns s'ha confirmat que el president de la Generalitat serà inhabilitat els propers dies després que el Tribunal Suprem hagi ratificat la sentència que ja va dictar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, per desobeir la JEC i no retirar la pancarta del balcó de la Generalitat durant el procés electoral de les eleccions generals convocades per al 28 d'abril de 2019. 

Quim Torra EFE

President Quim Torra (Efe)

Des del moment que s'ha sabut la decisió, reaccions massives a una nova demostració de per on es passa l'estat espanyol les institucions catalanes i com treu el seu arsenal repressiu a la mínima que pot. I els palmeros de sempre aplaudint amb les orelles en un país de fireta que no es treu el tuf de claveguera i que escomet una vegada i una altra contra tot el que vingui de Catalunya. Una de les que ha dit obertament què en pensa d'aquesta nova mostra d'intent de sotmetre per part de la justícia (?) espanyola ha estat Pilar Rahola

Pilar Rahola Entrevista llibreria Ona - Sergi Alcazar

Pilar Rahola (foto: Sergi Alcàzar)

L'escriptora ha escrit unes de les piulades més demolidores que se li recorden els darrers temps. Una valoració duríssima del que acaba de passar on no s'ha mossegat la llengua a l'hora de trobar les veritables raons per la inhabilitació del president Quim Torra.

Difícilment es pot dir més clar.