La Gala de la Sida ha estat un èxit. Equipo Singular va organitzar una catifa vermella perfecta al Sant Jordi Club i La Fundació Lluita contra la Sida va recaptar un milió d'euros a raó de 10 mil euros la taula. Molts famosos van desfilar anunciant noves parelles com Miki d'OT. Altres van arribar tard com Pilar Rahola

pilar rahola gala sida TV3

TV3

Amiga personal de Bonaventura Clotet, no s'ha perdut mai la Gala Benèfica des de fa 10 anys. Però enguany tenia TV3 i no va ser a temps de la catifa. Vestit negre de lluentons, ben pentinada i maquillada, llaç daurat i dins la gala llaç vermell. Molt apropiada. En canvi, En Blau va retratar convidats que no van triar tan bé la indumentària. Aquest és el recull dels pitjor vestits. Solidaris però estrafolaris:

 V6B2922

 V6B3021

 V6B3171

 V6B3004

 V6B2808

 V6B3068

 V6B2896

 V6B2746

Mireia Comas

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People in Red (@peopleinredgala) on

Del barret mexicà d'una Nancy Rubia a un senyor amb la faixa a l'alçada de les aixelles, passant pels excèntrics Áless Gibaja, Topacio Fresh, Jesús Reyes, el deixat Pablo López i una noia en "salto de cama". Gràcies per la solidaritat, pero per ben vestida, Pilar Rahola.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat