Carles Puigdemont s'apunta una nova victòria mundial amb el nou ridícul de la justícia espanyola. En llibertat i sense mesures cautelars a L'Alguer després de ser detingut. El jutge Pablo Llarena, instructor de la causa del procés, vist amb mals ulls per la resta de jutges d'Espanya. Farien bé de denunciar els tripijocs del seu col·lega de toga perquè aquest cop han passat coses molts estranyes.

Algú ha de posar-hi llum però el camí el marca Pilar Rahola al seu canal de Yotube. El que primer sobta és que la policia italiana el deté per estar vigent l'ordre de detenció de Llarena i la justícia italiana el posa en llibertat per estar vigent la qüestió prejudicial de Llarena al TJUE. Això és que Llarena ha fet alguna cosa anòmala.

puigdemont lliure TV3

Puigdemont lliure en sortir del tribunal italià, TV3

mani puigemont efe

Manifestació pro-Puigdemont a Balmes/Diagonal, EFE

Pilar Rahola fa el vídeo que els seus seguidors esperen: de combinació de sensacions, de la inquietud a la satisfacció, i un cop digerit, de fer les preguntes que calen. Vídeo:

Youtube

Rahola: "Respirem. Carrusel d'emocions difícils de gestionar, de la preocupació a la incertesa i l'eufòria. Bufetada a Llarena, no ho diu El País, El Mundo o la SER. No pareu de perdre: mitjans afins, Llarena, Marchena. Cap tribunal els dona la raó.

Hem guanyat una batalla i les guanyarem totes. Espanya viu en una inseguretat jurídica brutal, no es comporta davant del màxim ens judicial europeu, el TJUE. Menteixen dient que les euroordres no estan activades. Llarena mentint al tribunal. És una vergonya tan gran, la més gran i en porta moltes. Tenen set de venjança i fan disbarats".

Pilar Rahola sap com ha anat tot: els policies que anaven a l'avió a Sardenya, els policies de paisà a L'Alguer esperant, Teresa Cunillera, delegada de Pedro Sánchez, reunida amb el cònsol italià... Rahola sap què preguntar i té moltes de les respostes.

Com ha dit Puigdemont a la sortida:  "Espanya no perd mai l'oportunitat de fer el ridícul."