De les moltes alteracions de la vida "normal" que ens ha deixat la pandèmia del coronavirus, existeix una veritable obsessió amb tres aspectes: els bars, el futbol i la tauromàquia. En aquest últim cas, amb campanya penosa del sector ultra inclosa, exigint l'obertura de places de toros, ajudes al sector com a "bé cultural" i acusacions de censura i d'altres sense sentits. Un clam que fan seu determinats mitjans de comunicació, actuant com a una gota malaia. 

Cayetano Rivera GTRES

Cayetano Rivera GTRES

toros coronavirus T5

toros coronavirus T5

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el primer festival taurí del confinament. Una classe pràctica per als alumnes d'una escola de Màlaga, en la que no va haver-hi públic però sí va ser retransmesa per internet. Una notícia que ha merescut l'atenció de l'informatiu de T5, presentat per José Ribagorda, defensor d'aquest trist espectacle de maltractament animal. L'espectacle ha fet enfurismar una gran cronista catalana com a Pilar Eyre, animalista combativa i que no passa ni una: "me invade tal cansancio al pensar que todas nuestras quejas son rayas en el agua... asco/pena/rabia". Un enuig que ha estès també contra Ramon Arcusa, membre del Dúo Dinámico, que en una entrevista a El Mundo deia que "los animalistas no tienen ni media torta". Eyre li fa la creu: "me caía bien"

Pilar Eyre ent Marc Villanueva 10 JB

Pilar Eyre 10 JB

José Ribagorda T5

José Ribagorda T5

Ramon Arcusa El Mundo

Ramon Arcusa El Mundo

toros 2 coronavirus T5

T5

L'assassinat de toros, "marca España" per excel·lència. Vergonya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat