La periodista i escriptora catalana Pilar Eyre es prepara per viure un dia de Sant Jordi, 23 d'abril, que de ben segur no oblidarà mai. Així ho ha explicat ella mateixa a través del seu compte de Twitter, amb un missatge del més sincer que ha generat tota mena de reaccions entre els seus seguidors, més de 61.000. Una celebració que l'any passat 2020, per culpa de la pandèmia del coronavirus, no es va poder celebrar a Catalunya. No passa el mateix aquest any, ja que de nou, tot i que respectant les mesures de seguretat, els carrers es tornen a omplir amb parades de vendes de llibres i roses. Molt emocionant. Foto de Pilar Eyre al seu bonic pis de Barcelona fent una de les coses que millor sap: escriure.

Perfil d'Instagram de Pilar Eyre

Perfil d'Instagram de Pilar Eyre

Pocs minuts passaven de les deu de la nit de dijous 22 d'abril quan Pilar Eyre, després de passar un dia del més inquieta, no va poder evitar despullar els seus sentiments i expressar què passava pel seu cap a poques hores de celebrar una nova diada de Sant Jordi. "M'està passant una cosa molt estranya". Així comença el missatge que la de Barcelona va compartir a les seves xarxes. Unes paraules que acumulen més de 160 'm'agrada'. "Demà firmaré i parlaré amb els lectors... una cosa habitual des de 1985. Però ara (covid) fa molt que no ho faig", afegeix l'experta en monarquia. Una sensació, la de tornar a ajuntar-se amb el seu fidel públic, que ha remogut molt Eyre. Tant que assegura trobar-se així. Adjuntem el seu missatge complet:

Compte de Twitter de Pilar Eyre

Compte de Twitter de Pilar Eyre

"Ens veiem demà Pilar!!! Tranquil·la, amb mascaretes i distàncies. Tot anirà bé", "Molt ànim Pilar!! Ja veuràs com l'afecte dels teus lectors et compensarà!", "Tranquil·la Pilar. Ja veuràs que quan arribis allà, tota aquesta ansietat es converteix en il·lusió" o "Tranquil·la Pilar, demà tot el que s'apropi a tu serà per per oferir-te el seu afecte i admiració. No hi ha res a témer". Aquests són alguns dels molts comentaris que els seus lectors i seguidors li han fet arribar. Pilar Eyre, valenta i sincera, triomfa amb tot el que es proposa. Segur que aquesta diada de Sant Jordi serà un èxit rotund. Com el seu últim llibre, 'Yo, el Rey'. Brillant.