Dur moment el que travessa l'estimada i respectada periodista catalana experta en monarquia, Pilar Eyre. Així ho ha revelat ella mateixa a través de les seves xarxes socials, Twitter i Instagram. Un dolorós succés que ha ocorregut durant la tarda del dimecres 14 d'abril, i que ha deixat a la de Barcelona completament devastada. "La meva pena no té consol", ha afirmat Pilar Eyre. Parlem de la mort de Dana, una de les seves gossetes.

Pilar Eyre en el seu compte d'Instagram

Pilar Eyre en el seu compte d'Instagram

"Adéu, Dana. Adéu, ánima bona. Avui la meva pena no té consol". Aquest és l'escarit i trist missatge que la periodista i escriptora ha compartit en el seu compte de Twitter per acomiadar-se de la seva fidel amiga i companya, amb qui ha compartit grans moments al llarg d'aquests dos últims anys. Dana va arribar a la seva vida al 2019, després que Eyre decidís adoptar el gos quan tenia 15 anys. El motiu que va portar a la catalana a fer-ho no va ser cap altre que la mort de l'antiga propietària de la gosseta, i el fet que els seus fills decidissin fer fora l'animal de casa perquè no volien fer-se càrrec. Pilar Eyre és generosa i té un cor que no li cap al pit. A més és una gran defensora dels animals i els seus drets. Prova d'això, tots els missatges que publica al món viral. La publicació més trista de l'escriptora a Twitter donant l'últim adéu a la seva estimada gosseta, a continuació:

Pilar Eyre en el seu compte de Twitter

Pilar Eyre en el seu compte de Twitter

Un comiat que també ha fet a través del seu compte d'Instagram. Allà Eyre ha publicat dues fotografies. Una que ha recuperat de l'estiu, a la casa que té a Llafranc, a la Costa Brava, on apareix amb la Dana reposant en una gandula. L'altra és la mateixa captura que ha publicat en el seu perfil de Twitter, on surt asseguda davant de l'ordinador escrivint amb la seva gosseta tombada sobre de les seves cames. "Adéu, Dana. Vas arribar a la meva vida fa només dos anys, quan ja en tenies quinze. Et vas obrir pas fins al meu cor a cop d'afecte, i avui et ploro, perquè aquesta és l'única pena que ens causeu, morir-vos tan aviat. Mai t'oblidaré, petita," escriu Pilar.

Pilar Eyre en el seu compte d'Instagram

Pilar Eyre en el seu compte d'Instagram

Una trista pèrdua que ha commocionat molts. "Pilar, t'envio un petó molt fort", "Ho sento molt, se'n va un membre de la família", "Ánims Pilar, l'has fet molt feliç el temps que ha estat amb tu", "Ho sento molt Pilar, una abraçada enorme" o "El meu més sentit condol" són alguns dels moltíssims missatges que l'experta en monarquia ha rebut en les últimes hores per part dels seus amics, companys i seguidors. Pilar Eyre té molta sort. És una dona molt estimada. La seva petita gosseta també ho ha estat, trobant-se amb algú com Pilar, qui s'ha desviscut per ella fins a l'últim moment. El nostre més sentit condol.