La periodista i escriptora catalana, Pilar Eyre, va ser una de les convidades del programa Obrim Fil, presentat per Xavier Sardà la nit dels dijous a TVE per a Catalunya. Un espai on la passada nit es va debatre sobre si les persones neixen amb sort o l'han de buscar. Un tema que Eyre ha viscut molt de prop, gràcies a les dues brutals experiències que ha tingut la seva germana. Dues històries que la de Barcelona va explicar deixant a tothom, col·laboradors, presentador i espectadors, completament muts. Increïble. Què va comptar?

Pilar Eyre, TVE

Pilar Eyre, TVE

Pilar Eyre, TVE

Pilar Eyre, TVE

L'experta en casa reial va explicar que la seva germana era hostessa de terra de la companyia Iberia i que un bon dia, amb quatre amigues, van decidir pujar en un mini i fer una volta per l'aeroport. Una excursió amb final fatal ja que van morir totes menys la germana d'Eyre. "Va ser un succés molt famós, va sortir a la portada de grans diaris i recordo que la meva germana va estar recuperant-se durant un any del que li va passar".

Pilar Eyre, TVE

Pilar Eyre, TVE

Al cap de dos anys, Pilar Eyre va explicar que la seva germana va viatjar fins a Guatemala. Una vegada allà va pujar en un avió per visitar la selva. I per tornar a la ciutat va haver d'agafar-ne un altre. "En el moment que l'avió s'anava a enlairar va caure una tempesta i el pilot va dir que no es podien aixecar perquè hi havia massa pes. Així que va demanar a la que estava al costat de la porta que baixés. Era la meva germana. L'avió es va estavellar i van morir tots", va explicar Pilar. Dues fortes històries amb les que la seva germana a punt va estar de perdre la vida. "Ella està bé, continua viatjant i li encanta tot", va afegir l'escriptora per a tranquil·litat dels espectadors. Dos episodis, un i dos, que han marcat un abans i després a la vida d'Eyre. "Des d'aleshores crec en la sort perquè no hi ha cap explicació". Com per no fer-ho.