Hi ha dies que els catalans no haurien de treballar. Per Sant Joan tothom fa festa però a Madrid és feiner i seguien fent programes matinals. Pilar Eyre acceptava entrar en directe a Espejo público, perquè hi ha la seva amiga Susanna Griso i perquè la cadena és propietat de la seva editorial, Planeta. Però quan anava a parlar de Julio Iglesias fa una broma:

EbRk ROWAAAM8ny

Antena 3

Eyre: "Julio no iba a venir a las grandes plazas... Perdón, he hecho un símil taurino y soy anti-taurina. Estando ahí Fran Rivera tengo que decir que soy anti-taurina siempre". El torero Francisco Rivera  respon estúpid: "Me alegro que seas anti-taurina, no queremos a gente como tú en el mundo del toro".

eyre fran ant3

Antena 3

La gran Eyre s'ha sentit lògicament ofesa i ha marxat del programa, potser per sempre: "Qué maleducado, me parece una grosería. Se me han quitado las ganas de continuar hablando, compañeros. Lo siento. No estoy en condiciones de seguir hablando". Fran: "Yo sé quién es Pilar. No me ha pediodo perdón sobre mi madre y no la voy a perdonar. Que no vaya de buena". Griso: "Es una puyita de Fran, no te la tomes tan en serio". Eyre plega molt dolguda pel maltractament de la seva cadena i les xarxes l'estimen molt més que al matador ultra fatxa i maleducat Paquirri:

fran griso ant3 

Antena 3

La clau és aquesta:

Pilar Eyre va als programes no perquè ho necessiti, és una top en vendes de llibres i les seves columnes són llegides, copiades i citades. Hi va per amistat. Ja la va insultar a Telecinco un altre ultra, Diego Arrabal. Però ara li ha dolgut més perquè era "en mi casa" segons ha explicat a En Blau. Fran Rivera és un maleducat i Eyre una geganta. En Blau ha pogut saber que Eyre marxa a Llafranc i no tornarà a fer TV fins al setembre quan promocioni el seu proper llibre. I el promocionarà també a Antena 3, casa seva. Pobre Fran, empetitit i ningú va als toros. Mentrestant, el llibre d'Eyre farà tremolar tot. Serà una bomba.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat