Ens expliquen que l’economia ja funciona però les butxaques d’un gran nombre de contribuents no diuen el mateix. Els jubilats han sortit desenes de vegades al carrer els darrers mesos, per demanar un augment de la pensió, i fins i tot els famosos tenen problemes de diners. Sense anar més lluny, fa tot just dos dies l’actriu Bibiana Fernández explicava que “Hacienda me lo quitó todo” i es mostrava desesperada.

Pilar Bardem és precisament una de les persones que reuneix aquests dos trets: ser jubilada i famosa. I avui ha parlat de les dificultats econòmiques que pateix. En una entrevista a la revista Pronto, la mare de l’oscaritzat Javier Bardem assegura que cobra “una pensión de mierda”. Això, sumat al fet que ja fa dos anys que no treballa, fa que els seus ingressos hagin caigut en picat. “No me llega para nada”, es lamenta.

pilar bardem efe

EFE

La reacció dels seus enemics ha estat furibunda. A la xarxa, es compten per centenars els missatges d’ultres que s’acarnissen amb Pilar Bardem per republicana i esquerranosa.

Les coincidències ja les tenen, aquestes coses, i és ben bé el súmmum que l’únic Òscar que ha guanyat el seu fill Javier sigui precisament per No es país para viejos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat