Bibiana Fernández ja no pot més i es confessa desolada pels seus problemes amb Hisenda. Ja fa un any que l’actriu va fer públic que li havien embargat la casa per un deute de més de 300.000 euros, i que si no fos per l’ajuda dels seus amics Alaska i Mario estaria arruïnada.

bibiana fernandez apaisada  GTRES

GTRES

Però sembla que el 2019 no li prova gaire millor que el 2018 i la Bibiana Fernández ha esclatat ara a les xarxes socials, a través de les quals ha fet públic que la seva situació econòmica és tan precària que ho ha perdut tot.

Al seu compte d’Instagram, la chica Almodóvar publica aquesta fotografia amb el desaparegut David Delfín. El text que l’acompanya, un crit d’auxili: “Hacienda me lo quitó todo. ¿Tiene el Estado derecho a quitarte la ilusión? No tengo respuesta, los bancos sí, puede que sea inmoral, pero la ley les ampara”. L’actriu relata la crua realitat que la persegueix des de fa temps i apunta contra l’Estat, que la persegueix a través d’Hisenda perquè pagui un dineral en forma d’impostos.

Tot i que l’artista troba que l’enemic número 1 és un altre. “Solo hay algo peor que Hacienda: los imbéciles”. La icona d’una pistola apuntant aquests imbècils deixa clar qui és per a la Bibiana Fernández el principal enemic a abatre.