El nom de Rosalía és internationally, però ella mai s'oblidarà de les seves arrels. De Sant Esteve Sesrovires, l'artista ja ha trepitjat els escenaris amb més prestigi de tot el món: Coachella, Lollapalooza i el Palau Sant Jordi, se'ls ha cruspit a tots amb el seu Motomami. Reinona i patrona, és l'orgull de tots els catalans. Després d'un any dur on la vèiem a mitjans d'any amb un anell de compromís, acabava sense futur marit. Una situació que li va fer treure la seva faceta més Despechà, tan sols uns dies més tard, tornava a saltar les portades per unes fotografies besant-se amb l'actor Jeremy Allen White, i fumant-se una cigarreta. Les imatges posaven en alerta a tot el fandom. Però bé, sembla el 2024 ha començat amb més tranquil·litat per la motomami, s'ha tret el carnet de conduir, s'ha proposat deixar el tabac i ara, continua regalant-nos moments icònics com el següent. Ni a la Paris Fashion Week deixa de ser sorprendre'ns. Atents

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Rosalía fou una de les convidades a la multitudinaria desfilada de Dior, una celebrities allà on va, assistia vestida a l'altura de la gala. Continuant amb l'era Motomami, portava el cabell recollit en dues trenes, un dues peces negres amb un abric encoixinat i unes ulleres de sol, estil futurista que no li deixaven veure els ulls. Posava per la premsa parisenca al photocall quan, en demanar-li que es tragués les ulleres, ella s'hi va negar rotundament. Amb un gest propi de la cançó Bizcochito, els deia el següent: "No, no, no el conjunt és amb les ulleres de sol" Simplement icònica. Un clip que no va tardar a fer-se viral, aviat la xarxa l'aplaudia i si més no, l'imitava en multitud de memes i bromes sobre el moment. Inclús ella ha volgut recrear-ho. Però no ha estat l'únic moment destacable del viatge, aquest cap de setmana, es gravava tastant un dels plats de la cuina francesa, amb una picada d'ullet a un racó de Catalunya, concretament a les terres de Lleida. 

Rosalía provant caragols /  Instagram
Rosalía provant caragols / Instagram
Rosalía menjant caragols a París /  Instagram
Rosalía menjant caragols a París / Instagram

Se n'anava a sopar amb la seva germana Pili i la seva directora d'art Carlota Guerrero a un restaurant, on s'aventuraven a provar un dels plats típics de París: els escargots de Bourgogne. Uns caragols una mica més grans que la mida que coneixem, els quals estan cuinats amb mantega d'all i julivert. A priori, podria estar menjant-se uns caragols a la llauna de Lleida, però no, no tenen res a veure. Amb una forquilla especial, es disposava a pescar el caragol de la closca i a tastar-lo abans de tots. Sempre la més aventurera, donava el vistiplau en assaborir el primer caragol. "Los caracoles estan buenos" afirmava al vídeo. Una imatge que ha fascinat als seus seguidors, però sobretot, ha fet posar les mans al cap de tots els habitants de Lleida. Que Rosalía provi els caragols francesos, abans que els tradicionals de les terres de l'oest, és un pecat nacional.

El famós personatge lleidatà "Postureig de Lleida" publicava el vídeo sentint orgull de l'afirmació de la cantant i viralitzant-lo encara més entre tots els lleidatans. Perquè sí, a ENBlau ho corroborem, els caragols de Lleida estan boníssims. Tot i la il·lusió de veure-la fent aquesta dedicatòria als de Lleida, cal dir que ha comès uns quants errors garrafals que els usuaris han notat de seguida. El més greu? No menjar-los amb la mà. Diguem que xarrupar i rellepar la closca dels caragols i els dits sucosos és la part del procés més bona, si més no, la gràcia principal de l'àpat. Per això, els usuaris li deixaven un bon sac de consells per la pròxima. 

"Ara solament li queda agafar-los amb els dits i xurrupar-se'ls després." Rosalía és una catalana de cap a peus, però li falta alguns matisos per acabar d'arrodonir-ho, res que no pugui practicar amb una visita a casa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!