Un dels homes més feliços del món les darreres hores és el jugador de bàsquet Ricky Rubio. Ha estat el protagonista indiscutible del darrer Mundial de la Xina, on la selecció espanyola s'ha proclamat campiona i on ell ha estat triat el jugador més valuós. El reconeixement a uns anys plens de dedicació, esforç, talent i meditació després de viure el pitjor sotrac de la seva vida, quan la seva mare va morir per culpa d'un càncer. Però el base del Masnou ha sabut transformar aquell dolor en una força interior que l'ha dut al màxim moment d'esplendor de la seva carrera: ""Ella encara em guia cada dia. Fins i tot ara que no hi és, puc sentir-la". Paraules sentides del guia de 'la Roja' que ha dut els d'Scariolo a la medalla d'or.

ricky2

@ruuufio

Un cop aterrats i amb la medalla d'or penjant del coll, els jugadors van fer festa a Madrid envoltats de tots els seus amics i familiars propers. I entre aquests es trobava la parella del jugador català. Una jove de Badalona amb qui es va donar un espectacular petó durant l'eufòria, al costat del seu orgullós pare que mirava l'escena entendrit. Un petó que remetia aquell que van immortalitzar Íker Casillas i Sara Carbonero després del Mundial de futbol de Sudàfrica. 

peto ricky rubio novia gtres

GTRES

peto ricky rubio novia 2 gtres

GTRES

Poc més se sap de la parella del base. Sí que fa cosa d'un any, Rubio va pujar una foto d'ells dos a Instagram, gaudint d'una "Semana en Gran Canaria con la mejor compañía".

ricky i parella

@ruuufio

Se'ls veia a tots dos d'esquena, potser perquè ja estava fart de les moltes especulacions que es van fer anys enrere sobre la seva vida privada quan es va esbombar que tenia una relació sentimental amb l'actriu Mariam Hernández.

ricky i mariam gtres

GTRES

Ara, uns dies de vacances i cap als Estats Units per tornar a començar una nova temporada a l'NBA.