Peter Vives és el Jude Law català. L'actor català de 33 anys ha après el millor de ser Nil Guitart a La Riera de TV3: fer de fill de Pere Arquillué. Ha tingut el millor professor i a banda de guapo és bon actor. Aquests dies, durs pel cinema i el teatre amb platees tancades, Peter Vives sospita quan podrà treure's la mascareta: quan tingui 50 anys. Serà caracterització o un filtre d'instagram, però el madur Peter Vives és més interessant:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué bien poder salir de nuevo sin mascarilla 💪💪

A post shared by Peter Vives (@petervives) on

La barba blanca i les canes estan molt ben aconseguides. "Qué bien poder salir de nuevo sin mascarilla" perquè sospita que passaran anys fins a poder fer vida normal. Ben jugat. Els seus 130 mil followers el lloen com el bon vi:

peter vives jove IG 

Peter Vives dutxant-se a Instagram

peter vives GTRES

Peter Vives de nuvi, GTRES

L'actor barceloní es dutxa al novembre sota el sol amb manguera. És una imatge recent on deixa clar que els cabells blancs són teatre. Amb barba o sense, de nuvi o solter, Peter Vives agrada. Però ja té parella, l'actriu Yaiza Navarro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yaiza Navarro (@yaiza.navarro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yaiza Navarro (@yaiza.navarro) on

Peter Vives i Yaiza Navarro es van conèixer el 2016 quan treballaven en el rodatge de la sèrie Nit i dia de TV3. Ella hi feia de productora. Un dia, després de gravar, Navarro va acompanyar-lo amb el cotxe a casa. Per a la seva primera cita, la parella va triar anar al cinema per veure el musical La La Land. Compte. Els protes de la pel·lícula no acaben junts.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat