TV3 té més personal a la corresponsalia de Madrid que fent el canal Súper 3: Albert Calatrava, Carles Castellnou, Marta Viladot, Eva Pelegrí, Yolanda López, el més veterà Josep Capella i el d'esports Sebas Guim. Set corresponsals treballant alhora per cobrir una ciutat, Madrid. 

Ara marxa una de les cares de la capital d'Espanya. Segons ha pogut saber en exclusiva EN Blau plega Yolanda López que marxa a fer de Directora de Comunicació al Tribunal de Cuentas. Aquest ens que sanciona amb multes milionàries els presos polítics tindrà una catalana gestionant la comunicació:

yolanda lopez TV3

Yolanda López, TV3

Yolanda López és de les cares més reconeixibles de Madrid, la que més vocalitza i parpalleja poc sovint. Passa a assumir un càrrec de confiança, cap de premsa, d'un ens que depèn no del Poder Judicial sinó del Congreso, dels polítics. Bona sort.

A TV3 quan un corresponsal plega se n'anomena un altre. I el nou corresponsal a Madrid serà una de les cares del programa Els matins de TV3, Rubén Cabús:

ruben cabus tv3

cabus tv3

Rubén Cabús, TV3

Aquest divendres ha estat l'últim dia de Cabús exercint una figura mítica des dels temps de Josep Cuní: reporter d'Els matins. Una feina de risc que fa 15 anys feien Marta Casagolda i Pol Marsà i ara requeia en Cabús. El programa l'acomiada amb tots els honors, en directe.

Pere Bosch li diu adeu: "Volia parlar amb tu abans que ens deixis. La setmana que ve vas a Madrid. Agrair-te la feina com un company excel·lent".

Rubén s'emociona: "Ai no m'ho esperava això. Gràcies a tot l'equip magnífic. Em vau acollir fa 3 anys. Connecteu molt amb Madrid a partir d'ara". Vídeo:

pere bosch ruben tv3

Rubén Cabús diu adeu a Pere Bosch, TV3

Cabús plega entre vaques i ara tindrà polítics espanyols. És dur marxar a una altra ciutat i allunyar-se de família i amics. Rubén Cabús no té fills però té parella, l'actor Oriol Puig. Es mostren molt feliços i enamorats a xarxes. Ara hauran de viure a Madrid o distanciats. Una parella que llueix:

Tots dos tenen 35 anys:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oriol Puig Mora (@oriolpuig)

cabus i marit Instagram

Pere Cabús i la seva parella, Instagram

TV3 segueix funcionant com un rellotge als Serveis Informatius. Quan queda vacant una corresponsalia s'omple ràpid, fins i tot la de Moscou. Des que ha plegat Manel Alías qui va a agafar-li el relleu és el periodista d'Esports Noel Rodríguez, com va avançar en exclusiva EN Blau.

Mentrestant els centenars de milers de seguidors dels Telenotícies ja poden aprendre's la nova cantarella final de les cròniques: "Rubén Cabús, tevetrés (pausa), Madrid".

----