Pep Guardiola i Cristina Serra són la parella del futbol més buscada pels tabloides britànics. Després de la saturació d'imatges dels Windsor pels funerals d'onze dies d'Elisabet II, ja no queda cap foto de Meghan o Kate per analitzar. Plorant ,de dol, ignorant-se... les princeses ja no venen tant per pura sobredosi. Cal buscar les estrelles del futbol i la millor WAG, wife and girlfriend, és Cristina Serra, l'esposa de l'entrenador del City. Aquests dies de descans de clubs per l'aturada de seleccions, uns futbolistes han marxat a París, com Gerard Piqué i Clara Chía, i altres a Venècia. Tenen en comú ser dues ciutats romàntiques i plenes de paparazzi. A Guardiola i la dona els han retratat passejant d'incògnit. En Pep amb gorra grisa del revés per tapar la calba tan indentificativa. Tan se val, els cambrers d'smòking blanc de la ciutat dels canals li demanen fer-se selfies:

Venècia 1
Pep i Cristina a Venècia Instagram
Venècia 2
Venècia i en Pep i la Cristina, Instagram
Venècia 3
Venècia i els Guardiola, IG

Guardiola, de 51 anys, ha liderat un inici de temporada invicte per al seu equip de Manchester que busca guanyar el tercer títol consecutiu, una gesta que abans només havia aconseguit Sir Alex Ferguson. Durant el viatge italià de Guardiola, el català de moda es va veure amb un jersei negre i samarreta interior blanca. També és un geni en barrejar-se amb la multitud, posant-se unes ulleres i gorra mentre la parella anava de compres. Pep i Cristina van visitar un restaurant elegant de Venècia, a un país famós per la seva cuina. Van fer el guiri com tots, passejada en góndola, fent carrer i comprant. Els tabloides fan el joc de paraules entre Venice i Ve-ry-nice, són molt guapos.

Venècia 4 Instagram
Venècia, Instagram
Guardiola i Cristina a Venècia 5 Instagram
Guardiola i Cristina a Venècia, Instagram

Cristina Serra en sap de moda, viatja sovint a Itàlia a trobar roba i idees per les seves botigues de moda, Serra Claret. I a Itàlia els homes van molt mudats pel carrer, així que en Pep no desentona. Tot i que a Venècia hi ha de tot excepte una cosa: venecians. Els habitants han fugit de la ciutat presa pels turistes. Encara queden racons per relaxar-se a prendre un ristretto. Pep i Cristina, guapos i agafats de l'espatlla. 30 anys de nòvios i com el primer dia. Ciao, bellos.

El compte de fans de la Maria Guardiola ha retratat la mare, Cristina Serra, i els tres fills a la piscina de salts de Montjuïc per l'estrena de 43 segundos amb els dos actors protagonistes. Màrius i Valentina ja van creixent com la primogènita Maria. Espectaculars. Qui també és major d'edat és en Màrius, que no és instagramer però té planta. El noi, espigat i amb ulleres apareix a les pàgines dels fans de Guardiola que s'han adonat de semblança cada vegada més evident del pare i el fill. A l'esquerra en Pep quan tenia 18 anys amb la mítica samarreta Meyba del Barça de Núñez i Cruyff. A la dreta Màrius Guardiola també vestit amb l'equipament culer. Són dues gotes d'aigua:

marius guardiola instagram

Màrius Guardiola, Instagram

marius guardiola a la banqueta 2012, TV3

Màrius Guardiola en l'adeu d'en Pep, 2012, TV3 

marius guardiola GTRES

marius guardiola instagram (2)

Màrius Guardiola i el seu pare, GTRES

 El millor entrenador del món té successors.