Pedro García Aguado és el conegut exwaterpolista que es va fer cèlebre per desenganxar-se de la cocaïna i fitxar per Ciutadans. En l'acte España Ciudadana que va muntar Albert Rivera va mostrar els famosos que donaven suport al partit taronja, des d'Albert Castillón a Felisuco passant pel presentador del Salsa rosa. La foto que es va viralitzar va ser el selfie del presentador del programa Hermano mayor. Pedro G. Aguado va trair Paolo Vasile i va abandonar Cuatro i fitxar per La Sexta on cap dels programes que hi ha presentat l'ha vist prou gent per seguir emetent-se.

El waterpolo curteix, i mentre l'ajudant de Pep Guardiola, Manel Estiarte, demana la llibertat dels presos polítics o va pagar la desintoxicació de Pedro G. Aguado, aquest prefereix dir que "Me rehabilité gracias a España" i ara es dedicar a twitter a insultar el govern d'aquesta Espanya, que no és de Cs sinó del PSOE. Si hi ha menys atur? no és per Sánchez. Si hi ha immigrants fent cua per entrar a Espanya? culpa de Sánchez. Si Rivera tuiteja contra Sánchez? Aguado li balla l'aigua i el retuiteja. Paper d'estrassa.

pedro aguado twitter

@pgaguado

La xarxa no entoma bé les lliçons d'un waterpolista exaddicte, antiindependentista i més de dretes que la FAES. Aguado proposa que tots paguem el mateix tipus impositiu, és a dir que tant si cobres mil euros com si en cobres 100 mil paguis el mateix. És un indocumentat que no sap que el sistema tributari progressiu és una obligació constitucional: article 31 de la Constitució que tant diu estimar. 

Estiarte li va pagar la desintoxicació i ara Aguado intoxica des de la ignorància i la supèrbia. Candidat a ministre de Cultura i Esports de Ciutadans