Paz Padilla ha donat positiu de coronavirus. Ho explica al seu Instagram: "Notaba un poco de dolor de cabeza raro y como tengo una amiga en el CAP me ha hecho el test de antígenos y di positivo. En mi productora La Fábrica de la tele me han hecho dos PCR. Efectivamente, he dado en el Covid. Me encuentro bien, estoy en casa. Un amigo inmunólogo me va a meter un chute de vitaminas. Iremos viendo. Estoy confinada aquí en el sotano de casa. Mi hija Ana ha dado negativo. Todos los que viven conmigo negativo. Están en la parte de arriba". Vídeo:

Instagram

paz padilla covid IG

Paz Padilla al soterrani de casa, Instagram

Així viu un VIP de la TV confinat i aïllat a casa seva, al soterrani: "Me han traídos guantes mascarilla de aquí no salgo. Una bolsa de basura para tirar los platos desechables, el cargador, libros... Esperemos que sea leve. Estoy bien. Soy mortal, estas cosas pasan por mucho que yo  me haya cuidado y protegido, el virus está en el aire". Les seves explicacions no han convençut els espectadors del programa Sálvame, que han vist a xarxes com Paz Padilla feia i desfeia a casa i a la feina:

tuits padilla

paz padilla pre covid T5

Paz Padilla presentant dimarts passat, Telecinco

La presentadora andalusa té 51 anys, no és edat de risc però sí per tenir més cura i no fer res fora de la normativa de grups bombolla. Va fer el programa dilluns i dimarts i donava positiu dimecres, el vídeo confinada és de dijous. Tots els seus companys de plató hauran de fer-se les proves i se sabrà qui està infectat i qui no. El programa seguirà sense ells. Show must go on. El circ ha de continuar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat