A partir de quants followers una noia de 21 anys pot considerar-se instagramer i it girl? Si a més és filla de famosa tot sembla més fàcil. Anna Ferrer Padilla és l'única filla de Paz Padilla i el seu exmarit i exrepresentant Albert Ferrer. Van posar-li a la nena un nom català i ara la jove Anna Padilla té 272 mil followers a instagram. Al compte el cognom del pare és una inicial i surt en gran el cognom de la mare. La noia acaba d'anunciar un fet rellevant en una persona que es vol dedicar a la moda: no podrà anunciar sostenidors. Perquè no en porta:

A Anna F. Padilla li venia de gust explicar a un quart de milió de persones que porta mesos sense roba interior, si més no la superior. De les calces encara no en parla. L'explicació és que "Se siente muchiiiiiiiiisimo mejor" amb moltes is. És intensa i còmoda: "Me hace sentir más libre y feliz. Más segura". Tot són millores als 21 anys i el pit ferm. Ho il·lustra amb una imatge sense aquesta peça que sosté els pits i una samarreta blanca que permet marcar el que la seva mare es va operar. Mare i filla no tenen problemes a mostrar les sines: la presentadora de Sálvame ha estat portada fent topless en diferents ocasions:

paz padilla qmd 2

paz padilla marit GTRES

GTRES

El que l'acompanya a la foto inferior és el pare de la instagramer. El català Albert Martín va ser el primer marit de Paz i el que que va tallar la relació: "Mi primer marido me dejó de un día al otro, y lo pasé muy mal". Padilla vivia a Catalunya quan treballava fent Crónicas Marcianas, el programa de Gestmusic presenta per Xavier Sardà. Ara la filla del matrimoni, Anna Ferrer Padilla, té la seva carrera lluny de les TV però prop de la fama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA PADILLA (@annafpadilla) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA PADILLA (@annafpadilla) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA PADILLA (@annafpadilla) on

Paz Padilla fa un programa per tafaners, ella en diria en castellà "cotillas" i la seva filla Anna F. Padilla acaba de declarar-li la guerra a les cotilles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat