Fa més de dues dècades de l'estrena de Friends, la inoblidable sèrie nord-americana. En els moments en què s'emetia, pocs sospitaven l'èxit tan abismal que aconseguiria fins i tot després del seu episodi final. Actualment, tota una generació continua reproduint i donant suport a una producció que va viure els seus anys daurats el segle passat. Amb el pas del temps, el públic ha conegut diverses anècdotes d'aquesta sitcom. Però cap com la de Paul Rudd amb Jennifer Aniston, una història tràgica que el va obligar a disculpar-se. T'expliquem tot.

Alguns ho recorden, d'altres no. Paul Rudd i Jennifer Aniston van tenir altres trobades a més de Friends. De fet, van protagonitzar la pel·lícula: Molt més que amics (1998) abans que el protagonista d'Ant-Man tingués un paper en la reeixida franquícia. A més, van estar sortint durant un temps. Aquest romanç va quedar enterrat ràpidament, ja que aquell mateix any Brad Pitt i ella van tenir la seva primera cita i va florir el seu popular romanç.

L'haver sortit durant un breu lapse de temps no suposa un problema entre les dues estrelles, els qui han continuat coincidint en altres projectes del cinema i la televisió. Avui dia són bons amics, ho continuen demostrant mitjançant les seves mostres de suport i afecte. Això sí, no tot va ser perfecte, hi ha una tèrbola anècdota que l'actor va recordar recentment.

Paul Rudd a Friends
Paul Rudd a Friends

La malaptesa de Paul Rudd amb Jennifer Aniston a Friends, gairebé l'acomiaden

Per a Paul va ser una oportunitat d'or aparèixer en la sèrie de Marta Kauffman i David Crane, no va ser un més de totes les estrelles convidades. La trama el va portar a ser un dels afortunats que va arribar al rodatge de l'episodi final. Va interpretar Mike Hannigan, un personatge que va acabar per conquerir Phoebe Buffay i es va casar amb ella en l'última temporada. També va ser present a Friends: The Reunion, el documental que va fer HBO Max i que va comptar amb la participació dels protagonistes i altres actors destacats que van aparèixer.

Al marc promocional per a la pel·lícula Cazafantasmas: imperi gelat, Rudd va arribar a Madrid per fer unes entrevistes. El Hormiguero el va rebre de braços oberts, amb Pablo Motos com a entrevistador. La conversa va donar pas a altres temes fora de la cinta, per la qual cosa el productor i escriptor nord-americà li va confiar un dels moments més vergonyosos del seu pas per Friends.

Jennifer Aniston i Paul Rudd
Jennifer Aniston i Paul Rudd

"Jennifer Aniston s'havia fet mal a un peu i no podia caminar sense crosses. Llavors, li acabaven de donar un segway (monopatí elèctric) i em va preguntar si volia provar-ho. Li vaig respondre que sí i ella em va dir que el provés però que anés amb compte", va explicar Rudd. Pel que sembla, tots estaven fascinats pel vehicle elèctric i fins i tot Matt LeBlanc l'havia utilitzat per fer un volt. "Vaig pujar, vaig girar i li vaig atropellar el peu que tenia malament. De seguida li vaig demanar disculpes, ella em va dir que no passava res", va recordar. El problema va arribar després, quan els productors el van veure amb cara de circumstàncies i semblaven voler acomiadar-lo (no va succeir).

Paul Rudd no va tenir un començament senzill a Friends, trepitjar a Jennifer Aniston no era l'ideal. Tanmateix, va sortir victoriós i ho recorda amb diversió.