Pau Gasol i la seva dona Catherine McDonnell ja són pares de la seva primera filla. La petita acaba de néixer i tant ella com la mare estan en perfecte estat. El jugador de Sant Boi ha publicat la bona notícia a les xarxes socials i ha revelat el nom de la seva filla. Un nom preciós, barreja de les dues llengües dels pares, el català i l'anglès.

pau gasol i dona

Pau Gasol i Catherine McDonnell (@paugasol)

pau gasol pitet

Pau Gasol (@paugasol)

Una foto preciosa amb les mans dels feliços pares i la seva filla acompanyada d'un emotiu text on l'exjugador de Barça, Grizzlies, Lakers o Bulls explica que "Nuestra pequeña ya está con nosotros! Todo ha ido muy bien y no podemos estar más felices!! Elisabet Gianna Gasol, un nombre con mucho significado para nuestra preciosa hija!!". Certament, el nom té una càrrega emotiva molt significativa. Els pares han batejat la petita amb un nom compost meravellós, barreja de català i d'anglès. Elisabet, d'una banda i Gianna, de l'altra. 

I és que Gianna era el nom de la filla del seu amic íntim, Kobe Bryant. L'estrella de l'NBA i una de les seves filles, van morir en un tràgic accident d'helicòpter, i Gasol i la seva parella han volgut recordar sempre la seva memòria posant-li a la seva filla el seu nom.

pau gasol i kobe

Pau Gasol i Kobe Bryant

gianna i kobe

Gianna i Kobe Bryant

Un detall commovedor que il·lustra l'amor que es tenien l'un per l'altre i que no queda aquí, ja que el català i la seva dona li han demanat a la vídua de la mamba negra, Vanessa Bryant, que sigui la padrina de la seva filla. "La meva fillola ja és aquí! Enhorabona Pau Gasol i Cat McDonnell. Us estimo als tres molt! Molt commoguda per la vostra petició d'honrar la meva Gigi. Estic desitjant abraçar l'Elisabet Gianna Gasol". Felicitats a la parella. Pel naixement de la seva filla i pel brutal detall que han tingut.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat