El millor jugador de bàsquet català de la història, Pau Gasol, ha tornat aquests dies a Catalunya per acabar de segellar el seu matrimoni amb Cat McDonell. La parella, que es va casar discretament a San Franscico el passat 7 de juliol, ha repetit cerimònia a terres catalanes, concretament a l'Empordà. El jugador i la seva esposa (que ja es fa dir Cat Gasol) han compartit algunes imatges de l'esdeveniment, sense oferir gaire informació addicional.

La repetició de la cerimònia ha estat precedida d'una visita molt especial: La que el pivot dels Milwaukee Bucks va fer al monestir de Montserrat. L'esportista també va compartir aquesta imatge, amb un text inequívoc sobre les seves arrels catalanes: "Montserrat, que maca ets!". El que en un principi semblava una aturada en el viatge de noces del matrimoni apunta ara a una visita prèvia a la repetició del casament, qui sap si per demanar ajuda a la Moreneta per ampliar la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Montserrat, que maca ets! Montserrat, qué bonita eres! Montserrat, you're so beautiful! #LaMoreneta⛰☀

A post shared by Pau (@paugasol) on

Sigui com sigui, celebrem la tornada a casa nostra d'un dels nostres esportistes més llegendaris, i desitgem tota la sort i felicitat a la parella formada pel de Sant Boi i la californiana.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat