Patricia Pérez es va fer famosa a tot Espanya a la dècada dels 90 quan, de la mà d’Emilio Aragón i Lydia Bosch, es va dedicar a presentar ‘El Gran Juego de la Oca’. Era l’any 1993. Més tard va fer d’actriu en algunes pel·lícules i sèries de televisió. Tot i que on més va treballar va ser a Telemadrid, però mai amb tant d’èxit com en el programa que la va dur a la fama.

patricia perez gtres

GTRES

La presentadora gallega de televisió estava al cim de la seva carrera televisiva quan va patir un accident que gairebé la mata. La culpable, una galeta. “Casi me manda al otro barrio”, explica al portal ‘Jaleos’. Després d’empassar-se-la, la Patricia Pérez va patir una anafilaxi enmig del carrer. Inconscient, amb un xoc multiorgànic i la cara desfigurada; un taxista li va salvar la vida. Només tenia 26 anys.

PATRICIA PEREZ INSTAGRAM

@patriciaperezoficial

A l’hospital li van diagnosticar una greu al·lèrgia als àcars, a la floridura, a les nous i a alguns conservants. Li van recomanar que no ingerís aliments crus ni mengés de restaurant mai més, no fos cas que tornés a patir uns símptomes similars.

Però aquí no acaba tot. L’any 2004 presentava ‘Mamma Mía’ a la televisió pública madrilenya. Una feina que li va provocar un gran estrès i que va resultar en una alopècia areata: la Patricia s’estava quedant calba. La manca de descans n’era la causa principal.

De tot això han passat quinze anys i la presentadora va aprendre que havia de canviar d’hàbits. Va començar de zero amb noves dietes i tenint cura de les hores de descans. I fins i tot s’ha dedicat a estudiar sobre nutrició per a aprendre a dur, d’una vegada per totes, un estil de vida saludable que l’aparti per sempre dels problemes de salut.