Hi ha una comèdia de metges del 1982 que aquí es va anomenar Los locos del bisturí. Les noves generacions no l'han vist i potser entendran millor el referent de la guerra de les galàxies i un dels seus capítols: El ataque de los clones. Totes les persones operades tendeixen a assemblar-se, L'última mostra és Ivonne Reyes. Què els està passant a les cares famoses que a l'hivern aprofiten per enriquir els cirurgians plàstics per lluir, entre cometes, els nous pòmuls, morros i tabics nasals. Reyes és exhostessa de El precio justo, expresentadora de El gran juego de la oca o exparella de Pepe Navarro. La veneçolana ja és ex-Ivonne Reyes. Sembla una altra persona. Vegin-la fa uns anys i ara que ha decidit regalar-se pels 50 la cara del Joker.

ivonne reyes fa anys  GTRES

ivonne reyes GTRES

GTRES

Què s'ha fet exactament? Té el detall de no dir que és la grip, com va fer Lydia Bosch, sinó que s'ha punxat un coktail de vitamines i carboxiteràpia (infiltracions per tensar la pell). Diu que "las vitaminas te las pinchan en la cara y en el cuello y no te deja moratones, pero es verdad que te hincha”. Li agraïm l'aclariment però, què hi veu al mirall? És ella qui s'espanta al matí quan mig adormida es troba una altra persona al wc. Ella ho atribueix a que les punxades a la cara són massa recents, i no parla de bisturí sinó d'agulles. En pocs dies estem vivint una febrada de cirurgians plàstics forrant-se. Un ràpid repàs del mostrari de cares noves. Per facilitar la comprensió indiquem el nom de la persona operada a sota de cada imatge:

reina sofia estetica  GTRES

Reina Sofia-GTRES

 

A post shared by Laura Escanes (@lauraescanes) on

lydia bosch  GTRES

Lydia Bosch-GTRES

letizia llavis gtres

Reina Letícia-GTRES

Mila Ximénez nova cara   Telecinco

Mila Ximénez-Telecinco

pamela anderson 2 efe

Pamela Anderson-EFE

 

A post shared by Maríapatiño (@mariapatino1508) on

Aquestes dues cares excessives són de Paloma San Basilio i Jorge Javier Vázquez. És com el capítol 100 de Nip/tuck. Així explica Jorge al Lecturas la hilarant conversa amb la seva mare, la Mari de Badalona: “Jorge, no te pongas más labio”. “No, Mama –así, sin tilde– no me pongo labio. Lo que pasa es que me lo hidratan cuando me hago el plasma en la cara”. “Ya, pero tú no te pongas más”. “Ya te he dicho que no me pongo”. “Tú no te pongas más no vaya a ser que se te ponga una boca muy exagerada”. Me callo. Al rato: “¿Te pones bótox en la frente?”. “No, hace años que ya no me pongo”. “Es que te dejaban fatal, la cara deformada, sin expresión”. “Bueno, era lo que se llevaba”. El sentit de l'humor no s'opera. Chapeau, Jorge.