Gerard Piqué està pendent que Shakira li comuniqui la data de la seva marxa. Fa un parell de setmanes Lorena Vázquez i Laura Fa van revelar que la colombiana pensava marxar aquesta Setmana Santa, una cosa que va provocar un tsunami en la família. L'empresari es va enfadar amb ella per no consultar amb ell els plans amb els seus fills. Des de la família de l'esportista veuen amb molt mals ulls que es marxi amb els nens a tan sols dos mesos d'acabar el curs escolar. L'ideal seria a finals de juny, quan acabessin l'escola, i tindria tres mesos per davant per mudar-se amb tranquil·litat.

A Shakira li urgeix aquest trasllat no només per oblidar-se de Piqué i tot el que l'envolta, sinó que perquè el seu pare, William Mebarak, ha de passar per sala d'operacions i no vol que aquesta delicada operació es realitzi a Barcelona perquè haurà de passar una llarga rehabilitació a Barcelona i ja no podria anar-se'n a Miami aquest any.

El nou repte de Piqué i Ibai Llanos
El nou repte de Piqué i Ibai Llanos

Shakira està obligada a comunicar a Piqué el dia de la seva marxa definitiva a Miami

Gerard Piqué i Shakira van arribar a un acord de divorci el mes de novembre passat. Després de mesos de batalles i d'hores de reunions amb els seus advocats, l'empresari va abandonar el futbol i va donar via lliure a la cantant per marxar a l'altre costat del bassal. L'artista l'ha fet pagar amb la mateixa moneda. Segons les clàusules firmades, el fill de Montserrat i Joan podrà viatjar a Miami una vegada al mes. Passarà 10 dies amb els nens, però no podrà sortir de la ciutat si no és per vacances. Mai no podrà venir acompanyat de Clara Chía. S'allotjarà en alguna casa de lloguer o en un hotel. Es desconeix si els avis paterns de Milan i Sasha podran viatjar amb ell, no suportarien estar allunyats tant temps dels seus nets.

Pares de Piqué
Pares de Piqué

Tal com informen les Mamarazzis, Shakira encara no ha comunicat Gerard Piqué el dia que decidirà marxar de Barcelona. Segons l'acord que van firmar estaria obligada a fer-ho.

Els que pitjor ho estan passant en aquest procés són Joan i Montserrat, els pares de Piqué. Després de la ruptura del seu fill amb la cantant, Shakira no té una bona relació amb ells i això els hauria distanciat dels nens. Si no és per l'empresari no poden veure'ls i això que viuen just al costat, a menys de 100 metres.