L'Orgull Gai omple TV, premsa i xarxes de referents LGTBI. Toni Cantó és diputat d'un partit a qui no han permès desfilar amb els col·lectius gays per pactar amb els homòfobs de Vox. Cantó fa veure que no se n'entera i segueix penjant fotos amb el bus taronja i arc de Sant Martí o recuperant fragments de la sèrie Paquita Salas, de temàtica gay, feta pels Javis. La xarxa queda impressionada que Cantó no entengui que el personatge de Brays Efe se'n fot de Toni Cantó. Aquest és el fragment:

toni canto todo sobre mi madre

Todo sobre mi madre, Pedro Almodóvar

El diputat taronja de les Corts valencianes agraeix que el citin sense entendre que se'n foten d'ell per mal actor i per haver passat a la història com a trans durant 5 minuts a Todo sobre mi madre:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Cantó (@tonicanto1) on

Cantó és molt mal actor, com sap Almodóvar i els que veien sèries a TV3 com De moda, una comèdia infecta amb Cantó doblat al català. Els Javis i els gays no suporten que algú s'apropiï del discurs LGTBI, com fa Cs, i pacti alhora amb Vox. I Cantó juga a despistar amb el seu passat on no sap si incloure's dins una de les sigles LGTBI. El que segur menjava era meló.