Rocío Carrasco va debutar amb gran èxit fa gairebé un any, el passat mes de març de 2021. Va decidir trencar el seu silenci amb una sèrie documental on va arremetre durament contra Antonio David Flores. Va aconseguir que aquest fos vetat de tots els mitjans de comunicació i ella va aconseguir l'afecte de Mediaset i del públic. A finals de maig, quan va acabar el documental, es va anunciar una esperada segona part, 'En el nom de Rocío', però aquest lliurament mai no va arribar. Aquest mes de febrer s'emet 'El preu del silenci', una cosa semblant.

Per què aquests canvis i aquest retard? Paolo Vasile s'ha adonat que la història de Rocío Carrasco cansa el gran públic i la seva imatge no era la correcta per a la cadena, per això ara si ens fixem parla d'una forma més amable. Aquests nous episodis s'emeten els divendres a la nit en competència amb 'Tu cara me suena'. Antena 3 el guanya per golejada a Telecinco, i això és una cosa que el directiu italià no pot permetre.

Rocío Garric / MEDIASET

Rocío Carrasco / MEDIASET

Rocío Carrasco és un desastre en audiències

Rocío Carrasco té un alt cost. I també la producció del documental, amb més de 321 dies a la seva esquena d'enregistrament. La dona de Fidel Albiac ha anotat una dada similar al de Julián Muñoz. "Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures". El clixé constata que un producte financer, acció o un sector que hagin funcionat no tenen per què tornar a triomfar. Respecte a l'inici de la seva primera temporada, Rocío Carrasco s'ha deixat 14 punts pel camí. Va iniciar les seves emissions amb un espectacular 33% de quota de pantalla i aquest divendres va anotar un bon 19%. Per contra, l'última gala abans de les semifinals de 'Tu cara me suena' va anotar un 20,9% de quota de pantalla i més de 2 milions d'espectadors, la filla de la més gran es va quedar en el llindar.

Rocío Garric / MEDIASET

Rocío Carrasco / MEDIASET

Telecinco s'ha gastat moltíssims diners a la producció d'aquest projecte, però també en la seva propaganda. Incessants anuncis al llarg del dia, fins i tot va inundar la graella de tots els programes. Han estat més de 1.000 hores d'enregistrament. Perquè el format no baixés més audiències van comptar amb Jorge Javier Vázquez i van deixar en una cadira com a col·laboradora a Carlota Corredera, una cosa que es nota que li va fer mal.

Les dades deixen clar que Rocío Carrasco ja no funciona i Paolo Vasile no tardarà a carregar-se-la de la pantalla.