Rocío Carrasco ja no interessa al gran públic. Això és un fet. No es repetiran les enormes dades d'audiència del primer episodi de la seva sèrie documental. Ja els últims episodis de la dona de Fidel Albiac van perdre seguiment fins a quedar-se en una mitjana dels 2,5 milions d'espectadors. Ara amb prou feines aconsegueix superar el milió. El seu homenatge a la seva mare ha estat un autèntic fracàs i Paolo Vasile ho sap. L'ex d'Antonio David Flores va revelar que la segona temporada ja està gravada i s'emetrà, encara que sigui amb retard. Segur? Després dels últims resultats hi ha molts dubtes.

rocio garric t5

Rocío Carrasco / MEDIASET

'Montealto' és un autèntic fracàs

Rocío Carrasco ha estat una de les principals culpables de la caiguda lliure de Telecinco en audiències. La filla de Rocío Jurado va trencar el seu silenci acusant Antonio David Flores de maltractador i deixant tot Espanya gelada amb el seu relat on la resta dels seus familiars estaven implicats. L'audiència no vol tantes penes, tanta ràbia. Un encén la televisió per veure alegries i entreteniment i no persones lucrant-se amb la seva vida o amb la de la resta. Els espectadors han donat l'esquena a aquest tipus de formats, com també a 'Sálvame'. Se'ls ha escapat de les mans.

Molts espectadors, dels pocs que van veure 'Montealto', el primer gran fracàs de Telecinco juntament amb 'Secret Story', van coincidir en l'opinió sobre el documental. Era un autèntic avorriment. En xarxes socials es podien llegir comentaris on deien "quatre hores tirades a les escombraries". Hi ha espectadors que van aguantar tant?

Els espectadors van tenir ocasió de colar-se habitació per habitació a la casa de 'Montealto'. Una recreació que Telecinco va fer amb les fotografies disponibles i amb totes les pertinences que es trobaven guardades als famosos contenidors. Rocío Carrasco va recordar molts moments i la vam veure totalment esfondrada quan va entrar a l'habitació on va morir la seva mare.

Rocío Garric / MEDIASET

Rocío Carrasco / MEDIASET

Justament allà és on es va adonar de tot. "Vaig trobar aquí el que donava explicació a moltes coses" diu Carrasco, "coses que havia vist, que havia viscut i que no entenia. I si el vaig trobar és perquè ella volia que ho trobés". Uns documents que serviran per validar les seves declaracions en la pròxima temporada, però dels quals de moment no sabem absolutament res. La dona de Fidel Albiac va parlar d'uns documents sense parlar-ne. Quatre hores esperant que digués una cosa interessant, una cosa que desconeixíem, però gens. Van arribar les dues de la matinada i no va passar absolutament res.

"Ja ho suposaves?" pregunta Jorge. I ella: "Jo sabia coses, veia, intuïa, o no em quadraven qüestions, i quan vaig obrir aquest calaix tots els meus dubtes van quedar satisfets". I un altre: "Què pot suposar això per a la família?". I ella: "Jo no sé per a la família, però per a mi va suposar entendre moltes coses". I Jorge Javier: "Et va caure la bena?". I ella: "Sí, perquè encara que jo intuïa coses sempre penses que pots estar equivocada".

Ens deixen clar que aquests documents són molt importants i seran els protagonistes dels nous capítols, però res més. A algú li interessarà?