Els experts ja han vaticinat que el confinament està portant problemes de convivència, no només entre veïns sinó dins els domicilis, entre parelles. En el cas del model espanyol River Viiperi ha acabat amb ell detingut i la seva parella, la catalana Jessica Goicoechea a l'hospital després de la pallissa que li va clavar el nòvio. Qui va donar l'exclusiva va ser la periodista Mayka Navarro a La Vanguardia. Molt ben connectada amb els mossos, dona més claus de la discussió que va acabar amb lesions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Corona who!? 😷

A post shared by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on

El de la màscara és el xulesc Viiperi, que no és un pseudònim sinó el cognom "viperí" (que ve del rèptil víbora, escurçó). Així se'n reia del virus, tot de negre com un dolent de pel·lícula. El presumpte agressor vivia confinat en un pis llogat a la Rambla de Catalunya amb la seva fins fa poc nòvia influencer Jessica. Explica Mayka Navarro que feia dies que havien tallat però seguien vivint junts: "La pareja había roto su relación sentimental recientemente pero no lo habían comunicado y seguían compartiendo piso (...) El desencadenante de la agresión se produjo cuando supo que la joven ya había comunicado al dueño del piso que lo abandonarían en cuanto finalizara el estado de alarma".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on

vipweri peto

Instagram

Un dels pitjors malsons del confinament: dones maltractades convivint amb els agressors sense poder sortir. Jessica convivia amb el seu ex i es van discutir. "La discusión subió de tono hasta que derivó en un agresión física con rotura de vidrios. La joven logró en un momento pedir ayuda a su padre por teléfono antes de que el modelo le arrebatara el móvil. Seguidamente la joven pudo esconderse en un baño. Tras varios intentos de contactar con su hija, el padre alertó al 112 y los Mossos d’Esquadra se dirigieron hasta el piso de la pareja".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on

La història acaba amb els mossos veient un escenari de violència domèstica: "El escenario era suficientemente explícito para no albergar ninguna duda de que se había producido una violenta agresión. La joven seguía encerrada atemorizada en el baño y en la estancia en que se había producido la agresión incluso había cristales rotos. Además de asustada, Goicoechea presentaba lesiones evidentes que necesitaron de curas médicas". Viiper va ser tancat al calabós, es va negar a declarar res al jutge per videoconferència i la víctima tampoc no va ni declarar ni denunciar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on

"Ante esta situación, y sin la existencia de denuncias anteriores, el fiscal no solicitó medidas cautelares y River Viiperi quedó en libertad con cargos". El model, instagramer i suposat agressor és lliure i pot tornar al seu pis de la Rambla. Viperí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat