L'actor Paco León sempre sorprèn. Per les seves pel·lícules i sèries, pel seu compromís social i, especialment, per l'activitat a les seves xarxes socials. Són un veritable imant de seguidors i comentaris. L'aparador virtual acostuma a mostrar-nos la vessant més trapella del sevillà, jugant al gat i la rata amb la censura de la plataforma: la col·lecció de fotos despullat, provocatiu i divertit és ben coneguda. Les darreres imatges de l'intèrpret, director i productor, però, ensenyen menys carn, però arrasen. El motiu, el canvi radical de imatge que s'ha regalat per celebrar una data especial: la del seu 46é aniversari.

paco leon desnudo

Paco León despullat IG

paco leon despullat instagram

Paco León despullat manguera @pacoleon

León s'ha tenyit de ros platí i vol saber l'opinió de la seva legió de fans. L'han elogiat, sí, però també ha desfermat les conyes, amb comparacions força acurades amb personatges de pel·lícules de terror. Per si algun dels seus seguidors s'havien perdut l'estrena a Twitter, ha passat a IG i, allà, més lleuger, ha repetit l'operació. Sembla una estrella del heavy metal postmoderna acabat de sortir de la dutxa... o d'un afterhours. Queda clar que els cabells del cap són els únics que han passat per la perruqueria. Les bromes no s'aturen.

Paco León ros platí @pacoleonbarrios

Paco León ros platí aniversari @pacoleonbarrios

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es mi cumpleaños!!!!

A post shared by Paco Leon (@pacoleon) on

Paco León ganyota ros platí aniversari @pacoleon

Paco León ganyota ros platí aniversari @pacoleon

paco1paco2paco3paco4paco6paco7

Per molts anys, Paco. Ja esperem el proper aniversari per continuar delectant-nos amb les teves mutacions. El dia menys pensat, no el reconeixerà ni sa mare Carmina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat