Hi havia ganes de veure el retrobament entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin i, finalment, s'ha produït. L'ha captat ni més ni menys que un dels millors reporters de 'Sálvame', Kike Calleja. Ha estat a la localitat francesa de Bidart, amb zona costanera i tan a prop de Biarritz com d'Euskadi. Segons narra el també col·laborador d'EsDiario, la trobada ha estat molt tensa. "Miraven tot el temps al mar", relata Kike.

Revista Hola
Revista Hola

Aquesta coincidència s'ha produït perquè la germana de Felip VI ha tornat, una vegada més, de vacances estiuenques a Bidart. Allà anava molt amb Iñaki en l'època en què eren parella, concretament a la casa d'estiu de Claire Liebaert -la seva exsogra-, però ni la relació d'Iñaki amb Ainhoa Armentia no ha pogut amb el gust que li havia agafat la filla de l'emèrit a aquesta localitat. La seva platja la té enamorada, i no és per a menys, sembla que l'ha estat mirant tota l'estona en el seu retrobament amb Urdangarin. L'exjugador d'handbol del Barça i la infanta, que en el seu moment van ser ambdós ducs de Palma, han estat protegits tota l'estona per dos guardaespatlles, que vigilaven constantment que ningú no prengués fotos ni vídeos de la reunió entre ells. Això sí, no han pogut evitar que Calleja informés els seus seguidors.

Infanta Cristina a Bidart Getty
Infanta Cristina a Bidart Getty

"No hi va haver gestos afectuosos, cap petó, tan sols una conversa d'almenys mitja hora en què ambdós miraven gairebé tot el temps al mar mentre parlaven. Una escena que els dos guardaespatlles que custodiaven a la parella estaven pendents que no fos gravada ni fotografiada per ningú", explica Calleja. Unes declaracions que afegeix que va veure a Cristina "visiblement més prima". Després d'aquesta retrobada, que per a res no va ser fortuïta, expliquen que la infanta va posar rumb a Mallorca per trobar-se amb la reina Sofia, mentre que d'Urdangarin no se sap la nova destinació. Potser continuarà anant a platges nudistes com ja ho ha fet aquest mateix estiu amb la seva xicota Ainhoa Armentia

Vacances a Sotogrande

Cristina de Borbón no para quieta. El seu periple a Bidart no ha estat l'únic viatge que ha fet la Infanta aquest estiu. Les seves vacances també han estat a Marivent, juntament amb membres de la Casa Reial i al costat dels seus fills, i a Sotogrande. En aquesta localitat a prop de Marbella s'allotgen centenars de famosos, entre els quals els Marichalar, els Alba o els Botín, i el seu accés és exclusiu per als membres de la vila. Apartada de les mirades alienes i envoltada de camps de golf, l'ex d'Iñaki ha gaudit d'uns dies de relax al costat de la seva amiga Sílvia Villar-Mir. A tot drap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sotogrande ® (@sotogrande_)