Pablo Motos ha aconseguit convertir-se en el presentador millor pagat de la televisió. Les audiències l’acompanyen, fent uns números increïbles tenint en compte els anys que fa que és a prime time. Moltíssims són els famosos que han acudit al seu Hormiguero per promocionar projectes, tenint una trajectòria increïble. Tot i això la polèmica sempre envolta el valencià. L’han acusat de masclista, diuen que pregunta obvietats i fa massa el pallasso... No cau bé a tothom, òbviament, però ell segueix omplint la butxaca i tenint una agenda envejable.

pablo motos jorge fernandez 2 antena 3

Antena 3

Tenir un programa diari li permet poder anar comentant l’actualitat amb els seus convidats i moltes vegades s’arrisca i aprofita per dir la seva. La setmana passada va mullar-se a la guerra Letícia-Sofia, fent broma dient irònicament que segur que podrien veure juntes la nova sèrie de María León.

Però ara és notícia pel seu cos. Aquest dilluns va entrevistar Jorge Fernández, presentador de La ruleta de la suerte i ex míster Espanya. Parlant d’aquest títol, Motos va acabar traient pit i assegurant que ell tampoc té un mal cos. Una reflexió que va veure el 9,5% de l'audiència... gens malament. 

pablo motos jorge fernandez  antena 3

Antena 3

Fa anys ja que el presentador va sotmetre’s al repte de Men’s Health, revista que mes a mes va escollint diversos famosos per entrenar-los i mostrar l’abans i el després. Pablo va ser portada també, apareixent sense samarreta amb les abdominals molt marcades.

Després de tenir una rutina d’exercici molt marcada i fer una estricta dieta, van publicar una sèrie de fotos en el qual se’l veia visiblement més tonificat. I d’això va voler presumir en aquesta última entrevista. Això sí, el més destacat va ser que va confessar per primer cop per què ho va fer: “Em vaig posar quadrat perquè era gratis”. 

pablo motos portada

Resulta que van proposar-li fer la portada, preguntant ell qui pagaria tots aquests mesos de gimnàs: “Em van dir que tot anava a càrrec de la revista. De totes manera, el millor consell que se li pot donar a una persona és que faci esport”.

I d’aquí va passar a saber-se que acudeix cada setmana a sotmetre’s a algun tractament de bellesa, entre ells un lifting consistent en introduir-se a la pell microagulles d’efecte tèrmic per estimular la regeneració del teixit. Dient adeu a les arrugues i demostrant que es cuida com mai.