No fa pas gaire que Pablo Motos es va obrir un compte a Instagram i l’està aprofitant força. Aquest estiu, el presentador d’’El Hormiguero’ va decidir contractar un assessor que l’ajudés a millorar la seva imatge. De moment, sembla que la campanya de màrqueting del presentador valencià passa per fer-se proper als seus seguidors publicant fotografies impossibles. Com en el cas de la foto que va penjar a Instagram, despullat i en una posició estranyíssima i que de seguida es va fer viral.

pablo motos bikram ioga

Pablo Motos penja al seu Instagram una foto fent 'bikram ioga' | @pablomotos

Ara, el presentador de Requena ha delectat els seus seguidors amb una altra fotografia que no ha deixat indiferent ningú. Conscient que la foto generaria conyes, Motos ha demanat: “No seas muy crueles conmigo”.

La fotografia és de fa més de vint anys a Onda Cero València. Un Pablo Motos irreconeixible somriu a càmera al costat de Bertín Osborne. Els comentaris dels seus seguidors, punyents: “Vaya pintas”, “qué cabrona la genética”, “vaya careto”.

Pablo Motos El Hormiguero

Pablo Motos i les formigues | El Hormiguero

Tots dos es retrobaran aquesta nit a ‘El Hormiguero’ i podran repetir la foto perquè n’observem de nou el seu canvi físic, d’aquí a vint anys.