Un vídeo monopolitza moltes de les converses tuitaires del dia: Aquell en el que Pablo Iglesias i Irene Montero discuteixen en públic, i que acaba amb un gest controvertit (i inexistent) en el que sembla que Iglesias fa callar Montero tapant-li la boca de males maneres. És el hit del dia dels trolls d'Unidas Podemos i de la seva parella de líders, que repeteixen com lloros: "Masclisme, masclisme, masclisme". Bé, doncs malauradament per a tots aquells obsessionats amb l'aixella de la Irene i les dents d'en Pablo, hem de refusar la conspiranoia. El VAR és clar: A banda d'una discussió, no hi ha res censurable, més enllà d'un efecte visual poc agraït, però enganyós. 

Irene Montero Pablo Iglesias puny @i montero

 @i_montero_

Ara bé, seguint la dita periodística de "que la realitat no t'espatlli un bon titular", importa un rave que estem davant d'una falsa polèmica. Montero es porta la mà a la boca quan Iglesias, en girar-s'hi, passa la seva extremitat per sobre de la de la seva parella. Evidentment, el matís no ha calmat la set de venjança dels simpatitzants del trifachito, escandalitzats interessadament per la seqüència. "Intoxica, que algo queda". La picabaralla belluga esperitada a xarxes i alimentada per elements cavernaris "pata negra"

Irene Montero Pablo Iglesias discussio @reymagopop

@reymagopop

Uh!, ah!, una parella amb dos criatures té una petita discussió. "¡A la hoguera!". Ell, per 'machirulo', ella, per bruixa. Aquest és el nivell de la dreta. Llàstima, però no cola. Més sort la propera vegada. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat