Pablo Chiapella porta més de dues dècades sobre els escenaris fent riure la gent, encara que el seu paper amb el qual va saltar a la fama va ser Amador de ‘La que se avecina’. Un personatge que a dia d'avui encara li continua donant alegries, i és que gràcies als germans Caballero no li ha mancat feina en dues dècades. Va participar en l'última temporada d''Aquí no hay quien viva' com a Moncho, va fer el salt a la sèrie de Telecinco i va pensar que duraria poc i menys. El seu personatge no era tan afavorit fins que va trencar esquemes a la tercera temporada, la resurrecció de la sèrie. La seva tasca a la sèrie l'ha combinat amb un sens fi de pel·lícules, ja que és una de les cares més demandades pels directors de cinema de comèdia. Les pel·lícules que ell protagonitza són un filó en audiències, com ‘El casoplón’ aquest estiu. Aquest cap de setmana estrena a Netflix ‘La navidad en tus manos 2’.

pablo chiapella lqsa
pablo chiapella lqsa

L'actor ha confessat que és un aficionat a l'esport, encara que ja no té tant de temps com abans. Practica pàdel, bici, futbol. Sempre que el rodatge i les gravacions li ho permeten acudeix al gimnàs.

Pablo Chiapella va estudiar per ser professor d'esport en una escola 

Mai no va pensar que acabaria com a actor, ja que en un primer moment va estudiar Magisteri i Educació Física, la seva intenció era fer classes a nens. “I el més divertit és que vaig estudiar Magisteri i Educació Física. Vaig acabar aquella carrera i la meva relació després amb l'esport ha estat sempre així. Però ara és quan estic començant a obligar-me més, perquè amb l'edat és l'única manera de mantenir-se bé”, explica. Intenta entrar cada dia, encara que alguna vegada se li compliqui.

El d'Albacete sempre ha tingut una bona complexió, ja que és un home alt i ample. “La televisió està clar que no em fa justícia (riures). Sóc corpulent! Com el meu germà, el meu avi, i sí, sempre he tingut una certa facilitat per posar-me fort i gran”, comparteix amb la revista ‘Men’sHealth’.

Pablo Chiapella mai no ha estat un fan de la brioixeria industrial perquè a casa seva es feia tot allà, tradicional. Però la cervesa és un vici, no perdona ni una si l'hi ofereixen. També li apassiona molt el pa. No pot deixar-ho.

pablo chiapella
pablo chiapella