A Pablo Casado l'ha rebut a Catalunya un calb. No era Duran i Lleida sinó un estiuejant que mentre es dutxava a la platja de la Barceloneta l'ha vist i li ha dedicat un "calvo": ensenyant-li el cul. Quan l'home ha vist el nou president del PP amb camisa blava mirant l'horitzó, o persones en bikini que li ensenyava Xavier G. Albiol, ha tingut el gest instintiu de mostrar-li les natges:

La fotografia és un fotomuntatge irònic que representa com ha rebut l'independentisme la visita de Casado. Amb el text de Bienvenido Pablo la xarxa rep així el nou líder del Partit Popular. Mentre el compte de Casado, mostra tot el PP català ensenyant el mar a Casado, que és un senyor de Palència, la xarxa va a la seva. Casado exposa que "Nuestra presencia aquí va a ser constante. Queremos ser los representantes de esa ola de ciudadanos que en octubre pidieron libertad, legalidad y concordia". Mentre ell mirava aquesta "ola de octubre" que no és la dels votants sinó una altra, alguns li donen l'esquena. Ell només publica els que l'agafen del braç, però twitter reparteix.

casdo platja twitter

@pablocasado

casado platja 2 twitter

@pablocasado

El PPC rep Casado amb els braços oberts i twitter, de cul. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat