Pablo Alborán ha dit en públic que és homosexual. Són 3 minuts de vídeo a instagram directes, propers i sincers. Una meravella en comunicació audiovisual. El músic andalús diu que "Mucha gente lo supone, lo sabe o simplemente le da igual". La majoria dels seus seguidors ho donaven per suposat i tant els feia. Però Alborán ho ha fet públic per ell i per ajudar persones que no gosen dir-ho. Ara la foto més buscada és la del nòvio de Pablo Alborán i repassant l'hemeroteca apareix un jove que se li abraçava a un iot a Eivissa i es fan un petó.

pablo alboran eivissa GTRES

peto pablo alboran GTRES

GTRES

Alborán ja va contestar a Telecinco en el seu moment sobre el petó que una revista va publicar: "Hace poco estaba en Ibiza y una revista me sacó con mi colega Kike en portada. Yo estaba con más amigos y me fui dando besos con todo el mundo, pero en plan cachondeo, en plan bien, ¿sabes?". Era el seu nòvio, un amic, un amant o un migpensionista. Tant li fa. Alborán feia, fa i farà el que vol i la premsa intentarà fotografiar-lo en parella no perquè sigui gay sinó perquè és famós i els VIPS enamorats venen revistes.

pablo alboran gtres

GTRES

El diari El Mundo ja furga en el passat d'Alborán per revelar nòvios del malagueny de 31 anys quan en tenia 20: "Entre esos desconocidos y supuestos amantes figura un estudiante universitario a quien no dudaba en coger de la mano o darle besos en los labios en el campus. Uno de esos estudiantes revela que cuando el cantante estuvo matriculado en Filosofía pasaba temporadas en la Universidad de Málaga". I es morrejava en públic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Alborán (@pabloalboran) on

Petons als 20 anys en ple campus. Encara hi ha mitjans que han titulat de manera lamentable "Pablo Alborán surt de l'armari". Alborán no vivia dins de cap armari: era gay per a tots els que el coneixen. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat