Cada vegada que es convoquen unes eleccions, són molts els ciutadans que temen ser cridats a formar part de les meses. El president i els vocals cobren 65 euros i tenen dret a una reducció de cinc hores l’endemà a la feina. Insuficient per a tantíssimes persones que no volen que els toqui de cap de les maneres. Però algú ho ha de fer. Ningú se n’escapa (excepte casos justificats), tampoc els famosos. A la convocatòria electoral anterior, la del 28-A, li va tocar fer de president al cantant Loquillo. I aquest 10-N és el torn de l’Òscar Dalmau.

Oscar Dalmau 2 @philmusical

@philmusical

El presentador de ‘La Competència’ de RAC 1 ha revelat, a través de les xarxes socials, que demà li tocarà quedar-se tot el dia agafant els vots dels seus veïns. Com un ciutadà exemplar, l’Òscar Dalmau no s’escaqueja i farà de president de mesa. Amb sentit de l’humor, malgrat que li fa molta mandra: “No molesteu. Que això és més complicat d’entendre que les instruccions per canviar l’hora del forn elèctric de casa”, deixa escrit a Twitter amb una fotografia del manual d’instruccions per als membres de les meses.

Hi haurà foto amb els votants seguidors del seu programa?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat