La Gala de la Sida  és l'ocasió de les celebrities catalanes per lluir-se: guapos, mudats i solidaris. Si Martina Klein aprofita per posar de llarg el seu nou tall de cabell, Oriol Nolis, presentador del Telediario Fin de Semana de TVE, presenta en públic les seves parelles. L'any 2015  ja va fotografiar-se amb el seu marit el també periodista Francesc Soler. Dilluns va sorprendre la premsa amb un nou acompanyant:

oriol nolis Sergi alcazar

Sergi Alcàzar

El periodista mai no ha tingut problemes a mostrar les seves parelles i alguns atribueixen a la seva condició sexual que el PP el fes fora del Telediario per posar-hi un antiquat Pedro Carreño, fan de María Dolores de Cospedal. Carreño era molt menys professional que Nolis però informava de Catalunya al gust del PP i no com ho feia Nolis: sense prejudicis. Amb el PSOE a TVE, el periodista català ha tornat i el seu Telediario és més amè i menys del s. XIX. Francesc Soler va ser el seu marit fins que fa un any es van divorciar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAG (@amicsgais) on

francesc soler tve

Francesc Soler (TVE)

Soler és també periodista i analista polític però ja no són parella des de fa 1 any. Oriol Nolis ha volgut aprofitar el mateix lloc on va fer-se la primera foto en societat amb la seva parella aleshores, la catifa vermella de la Gala de la Gala de la Sida, per mostrar-se amb un nou acompanyant. El seu Telediario li fa la competència a Ramon Pellicer amb una qualitat molt per sobre de la competència de Matías Prats i Pepe Ribagorda. Divorciat però molt millor que Carreño i els vídeos de processons a Toledo d'aquella TVE del PP.