El Preguntes freqüents de dissabte va ser dels que ha fet parlar. I molt. D'una banda, convidant una Anna Grau que per culpa del Filomena no va poder anar a plató. Això no treu que no entrés via telemàtica i que Pilar Rahola, des de plató, li digués quatre coses ben dites. L'escriptora va posar a lloc la recent nomenada número dos de Ciutadans a Catalunya. De fet, la va posar a lloc i li va deixar les orelles tremolant quan la convidada li recomanava prendre una til·la: "Estic molt tranquil·la. Això no vol dir que no posi tota la passió que vulgui en la defensa de les meves idees. I tu agredeixes les meves idees. Ara es una germaneta de la caritat. Que no vingui aquí d'angelet, home. No em cal el teu respecte. Estàs defensant les posicions més brutals que s'han vist a Catalunya des del lerrouxisme".

Pilar Rahola harta de Anna Grau invitada desde Madrid a FAQS TV3Anna Grau i Pilar Rahola (TV3)

No va ser l'únic moment tens del programa. Al FAQS fa temps que hi conviden tothom a dir-hi la seva, especialment del món de la política. La d'aquí i la de fora. Alguns no han acceptat mai d'anar-hi. D'altres, sí. Rahola estomacava Grau i un altre convidat amb el mateix cognom, Oriol Grau, va fer una subtil, però aplaudida queixa al programa. La productora del programa, El Terrat, està d'aniversari, 30 anys, amb l'obra L'èxit de la temporada al Coliseum, i hi van convidar dos actors històrics que n'han format part, ell i Fermí Fernàndez. I Grau, quan parla, se li entén tot. Fa uns dies, obrint el seu cor parlant de la tràgica mort del seu marit als 34 anys, i dissabte, criticant que ara ens llepem les ferides, abans de les eleccions al Parlament amb la més que possible presència de Vox a l'hemicicle després del 14 de febrer.

oriol grau faqs

Oriol Grau al 'FAQS' (TV3)

Parlant de l'assalt al Capitoli, Grau apunta: "Això no deixa de ser una anècdota. El que és preocupant és el feixisme. I no se'ls hi ha de donar ni aigua. Us demano als periodistes que no el blanquegeu mai. Aquest programa, per exemple, és dels primers que va donar veu a gent de Vox. El FAQS, vale? Crec que no ho haguéssiu hagut de fer. I t'ho dic a tu ara perquè ets la dallonses. Ara entraran al Parlament i direm: 'Per què han entrat al Parlament?'. Quan aquí encara no se'n parlava gaire, se'ls hi va donar veu":

Es refereix a quan el programa va convidar Javier Ortega Smith. I no només una vegada. Una visita que va originar una celebrada cobra de Pilar Rahola...

cobra a ortega smith

Laura Rosel, Ortega Smith i Pilar Rahola al 'FAQS' (TV3)

Escoltin Oriol Grau. Esperem que tothom en prengui nota. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat