El gremi d'influencers ha anat més enllà que simples posts d'Instagram. La majoria expliquen el seu dia a dia i exactament tenen seguidors per això, per aquesta "naturalitat" que tots i totes ens agrada tant. Ara, la moda són els pòdcasts, Laura Escanes era la pionera d'una llarga varietat de pòdcasts que s'estrenarien durant l'any. Cada vegada en són més, Dulceida i Alba s'hi sumaven recentment, Violeta Mangrinyan també hi forma part, Andrea Compton i Inés Hernand són un dels duets més escoltats amb el seu programa i bé, entre aquesta infinitat de llistes de programes, s'hi troben dues de casa nostra. Nuria Casas i Raquel Martínez - BonbonReich - són dues influencers que protagonitzen"Pijama Party" un pòdcast on conversen en pijama sobre temes tabú, estigmes del seu dia a dia... És exactament com escoltar una conversa entre dues amigues. De fet, se senten tan còmodes que s'obliden que les graven. Opinen sense pèls a la llengua i sembla que no es recordin que tenen milers de seguidors que es coneixen fil per randa les seves vides. Qualsevol cosa fora de lloc, li rectificaran.

Podcast Nuria Casas i Bonbonreich   Instagram
Pòdcast Nuria Casas i Bonbonreich Instagram

 

Raquel Martínez, més coneguda com a BonbonReich - així es fa dir a la xarxa- és una influencer catalana que es va popularitzar arran de TikTok i els seus blogs diaris sobre el seu dia a dia. A més, també compta amb un canal de Youtube sobre la seva vida familiar i com a influencer. Arran dels seus vlogs d'un minut podem conèixer tots els detalls de la seva vida: l'hem vist casar-se amb el seu marit, quedar-se embarassada de la seva primera filla, el naixement, els viatges, la seva faceta de "madrastra", la seva nova casa... etc En fi, ho sabem tot, bàsicament viu d'això. Des de la seva trajectòria en el món de les xarxes, ha protagonitzat diverses polèmiques sobretot lligades a la sobreexposició de la seva filla a xarxes. Però on més la van afusellar fou quan va donar la seva opinió sobre totes aquelles dones que no volien exercir la maternitat. Unes paraules sense cap ni peus que alarmaven a tota la xarxa. Però bé, avui catorze de febrer, amb motiu del dia de l'amor, han estrenat un nou capítol del pódcast parlant precisament d'això, l'amor. Agafeu-vos fort. 

Ella es caracteritza per donar la seva opinió sense pensar en les repercussions que pot arribar a tenir. Doncs bé, en aquest capítol, la influencer parlava del món de les parelles, assegurant que moltes d'elles no són equitatives, és a dir, quan el seu aspecte físic no està a la par, no està equilibrat. "Todo el mundo hemos visto alguna vez una pareja en la calle y hemos dicho: O la tiene grande o tiene dinero. Se tenía que decir y se dijo. (...) Hay a veces que sí, que el amor cruza fronteras pero..." Unes paraules superficials que, encara que es tracti d'una opinió molt comuna, són a la vegada un pèl hipòcrites per la seva part. Raquel Martínez sempre s'ha abanderat de la seva diferència d'edat entre el seu marit i ella, explicant les crítiques que rebien al principi i bé, ben segur que alguna vegada li devien dedicar les mateixes paraules que ella ha dit al seu pòdcast. 

 

"Yo lo digo, este o tiene pasta o la tiene grande" reiterava amb Nuria Casas. La seva companya, amb cara de "terra traga'm" finalment també li afirma la teoria i li diu: "Pensaba que ibas a decir algo peor, ¿eh? Pensaba que ibas a decir ¿Qué hace este feo con esta guapa? o al revés"  Molts dels comentaris del post també s'han alarmat per les paraules de la influencer, fent èmfasi amb la seva situació amorosa. "No soy tan superficial, nunca he pensado eso de verdad". La influencer aviat ha aclarit des del seu perfil tot l'enrenou assegurant que sí existeix l'amor vertader com fou en el seu cas.

Nuria Casas i Bonbonreich / Instagram
Nuria Casas i Bonbonreich / Instagram

Així doncs, ben segur que la pròxima vegada que es trobin a una parella amb aquestes "característiques", Bonbonreich es recordarà d'aquest moment. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!