Operación Triunfo 2017 ja és una realitat. L’acadèmia obrirà de nou les portes a TVE, la cadena que va veure néixer el programa i que el va dur a un èxit rotund sense precedents.

Fa unes setmanes aquest retorn es va convertir en quelcom més que un rumor arran de les declaracions de Josep Maria Mainat  i Toni Cruz als micròfons de Rac 1, i ahir podíem llegir Toñi Prieto, directora de programes d’entreteniment de TVE, no desmentia aquesta possibilitat.

TVE ho ha confirmat amb un comunicat i el director de Gestmusic i responsable del format, Tinet Rubira, ho ha celebrat al seu compte de Twitter.

Així doncs, Operación Triunfo comptarà amb la seva novena edició 16 anys després que s’estrenés la primera. Els programes del retrobament dels primers concursants del programa ha revifat la nostàlgia dels espectadors i TVE està disposada a aprofitar l’avinentesa.

Ara però, queden alguns dubtes enlaire. Qui presentarà el programa? Quan s’estrenarà? Quines diferències hi haurà respecte als formats anteriors? Unes preguntes que segurament tindran resposta els propers dies.