El reality gastronòmic de Cuatro es diu ‘Ven a cenar conmigo’ però dels dos famosos que hi participen aquesta setmana, no n’hi ha cap que hagi acabat sopant a casa de l’altre. Dilluns, el cantant madrileny Omar Montes, ex d’Isa Pantoja, va estar a punt de vomitar amb el menú fastigós que havia cuinat Pilar Gutiérrez, “la mujer más franquista de España”. I ahir a la nit, la televisiva ultradretana va ser expulsada del pis de l’artista, que la va fer fora després de suportar un reguitzell d’insults contra la seva cultura i els seus orígens àrabs.

pilar gutierrez cuatro

omar montes

Mediaset

La franquista Gutiérrez és una provocadora i es va dedicar a burxar l’Omar, que s’autodefineix com un “gitano-moro”, buscant-li les pessigolles amb comentaris sobre les seves arrels: “Sois muy tradicionales los árabes. ¿Por qué?” o “El burka es ese trapo que llevan para que no se las vea”, van ser algunes de les afirmacions de la convidada del cantant. Ell aguantava, intentant esquivar els dards de la mediàtica ultra. Però la paciència si li anava esgotant: “Es algo más significativo que un trapo. Yo soy árabe y tú no puedes hablar así de mi gente porque tenemos un problema”.

pilar gutierrez copa

omar montes cuatro

Mediaset

“Como me recuerdas a mi abuelita, no te voy a contestar como debería de contestarte, porque yo soy muy respetuoso y más con las señoras mayores”, deia el cantant intentar evitar el xoc. Però ella insistia, una vegada i una altra: “Vuestra religión dice cosas un poquito raras. Que hay que matar a todos los infieles, por ejemplo. Te diré qué versos son cuando lo mire en Google” i “En Siria se han cargado a todos los cristianos, búscalo en Google”. Fins aquí. L’Omar Montes no va aguantar-ho més i va esclatar amb fúria contra la franquista Pilar: “Te vas a ir ahora de mi casa”. La convidada racista i llengueruda, al carrer. Fent-se la digna, és clar: “Qué bien, así hoy acabo antes. Me voy”.

omar montes ven a cenar conmigo

pilar gutierrez bolso

Mediaset

No és la primera vegada que la ultradretana de Cuatro la fa grossa en aquest programa. Fa un parell de dies se les va tenir amb un altre dels concursants. En aquest cas, perquè és andalús i homosexual: “A los andaluces no les interesa hablar otros idiomas porque con el español tienen de sobras” i “¡Qué agresivo! ¿Te viene de ser andaluz o de ser gay?”, són alguns dels comentaris que va escopir.

pilar gutierrez beu

Mediaset

Amb la franquista expulsada de casa de l’Omar Montes, la resta del grup va fer seu allò de “tanta pau portis com descans deixes”. I la ultra Pilar Gutiérrez, com sempre a la seva: “No me arrepiento de nada de lo que he dicho. La verdad no es nada de lo que haya de arrepentirse. ¡Míralo en Google! ¡Si está todo ahí!”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat