Shakira passa un dels pitjors anys de la seva vida. Pensava que aquest 2023 el seu camí s'anava a reconduir però ha estat al contrari. Ara per ara no pot anar-se'n a Miami a causa de la delicada salut del seu pare, i no li queda més remei que aguantar tots els dies notícies sobre l'excel·lent relació que mantindria Piqué amb Clara Chía, la persona amb qui li va ser infidel.

La cantant es va sentir traïda i humiliada. Per sort, compta amb el suport dels seus familiars, amics íntims i els seus milions de fans, qui la defensen per tots els mitjans. Tots els caps de setmana alguns dels seus seguidors es reuneixen a les portes de casa seva a Esplugues de Llobregat, i el passat 2 de febrer, dia del seu aniversari, van tenir l'oportunitat de conèixer-la en persona.

Shakira canción a Piqué
Shakira canción a Piqué

La mare de Milan i Sasha s'ha refugiat en la música. Allà ha trobat pau i desfogament. En les seves estones lliures es tancava en el seu estudi i componia noves cançons. L'artista podria llançar al mercat un nou treball discogràfic que recordaria a la seva 'Antologia'. En aquest es trobarien les tres últimes cançons que ha dedicat a Piqué. En tan sols sis mesos ha estrenat tres cançons. Més que en la seva dècada al costat del futbolista. Per ell va haver de renunciar al seu somni.

En les seves dues primeres cançons, 'et felicito' i 'Monotonia', Shakira ha atacat indirectament el pare dels seus fills, tanmateix, en el seu tercer single li ha donat on més li dol, de forma directa. I no només a ell, per primera vegada també ha parlat de Clara Chía, fins i tot de la mare del futbolista, Montserrat Bernabéu.

Shakira no rep ni una nominació als Grammy

La seva col·laboració amb Bizzarap, 'Session 53', ha estat potser la seva cançó més reeixida. La millor estrena en la història de Spotify en castellà. Més de 200 milions de reproduccions en tan sols una setmana. Però amb cap de les seves tres cançons no ha aconseguit un reconeixement.

Shakira Monotonía (2)
Shakira Monotonía (2)

Aquest diumenge 5 de febrer es van celebrar els Grammy 2023. Un esdeveniment organitzat per l'Acadèmia Nacional d'Arts i Ciències de l'Enregistrament dels Estats Units i celebrat a la sorra Crypto de Los Angeles que va reunir a estrelles de primer nivell com Beyoncé, Adele, Bad Bunny, Rosalía, Harry Styles o Kendrick Lamar.

Però Shakira, una de les dones del moment, ni apareixia ni se l'esperava. La colombiana no apareix en cap de les nominacions d'aquest 2023. És cert que el seu 'Session 53' formaria part dels Grammy 2024, però ni 'Et felicito' ni 'Monotonía' han estat votades. Tota una ruïna. Es fa d'or amb les reproduccions en llançar temes virals amb la seva situació personal com a joc, però no aconsegueix ni un sol premi. Són cançons buides.