L’Argentina ens ha regalat Leo Messi i el Papa Francesc. Més d’un cop els hem vist recordar-ho a tothom amb aquell acudit que diu que “Maradona es Dios, Francisco el Papa y Messi el Rey”. Però hi ha un altre personatge del país del tango que durant anys es va passejar pels platós de les televisions espanyoles i que els argentins obliden esmentar. Octavio Aceves va ser durant moltíssim temps el vident més famós de la televisió i col·laborava a programes com 'Sabor a ti', d'Ana Rosa Quintana. Ell mateix explica també que és l’únic que ha estat rebut oficialment per la Casa reial espanyola i que havia estat professor de la reina Sofia quan ensenyava filosofia oriental a la Casa de España.

El vident argentí es va haver de retirar el mes d’octubre passat, diagnosticat d’Alzheimer i abans que la malaltia comenci a avançar encara més. Des d’aleshores va marxar a viure a una residència on poden tenir més cura de les seves necessitats.

octaqvio aceves   T5

Mediaset

Però el drama del vident va més enllà de la malaltia. Segons publica ‘Jaleos’, la mala situació econòmica que travessa Aceves (de la qual va parlar l'octubre passat a Telecinco) podrien fer que perdés la seva casa de Madrid. Una font propera a l’argentí hauria explicat que Octavio Aceves “pidió un crédito hace unos meses a un prestamista y no se lo ha podido devolver todavía porque su negocio como tarotista le iba muy mal. Tenía cada vez menos gente en la consulta”.

octavio aceves instagram

@octavioacevesvidente

L’any 2018 no podria haver estat més dolent per l’Octavio Aceves. Durant anys es guanyava bé la vida i ara els deutes l’ofeguen. El pitjor que li pot passar ara és que, efectivament, li acabin embargant la casa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat