Si hi ha algú famós que s'ha deixat la pell per animar les penúries de la pandèmia, aquest ha estat sense cap mena de dubtes l'actor català Octavi Pujades. El de Sabadell no ho va dubtar i, en esclatar aquest malson, va prendre una difícil decisió: allunyar-se dels seus i tancar-se a casa per cuidar el seu pare. Durant mesos el d'El Cor de la Ciutat i tantes d'altres sèries de televisió ha fet la vida més alegre i senzilla al seu progenitor, completant un àlbum de fotos tan emotiu com a ple d'imaginació. Un hàbit que l'ha acompanyat un cop passat el confinament més dur, tot i que afortunadament ja va poder reunir-se amb els seus fills. Les imatges són d'or pur.

Octavi Pujades besa a su padre @octavipujades

Octavi Pujades petonejant el seu pare / @octavipujades

Octavi Pujades es Hulk con su padre @octavipujades

Octavi Pujades es transforma en Hulk amb el seu pare / @octavipujades

Octavi Pujades celebra Halloween con su padre @octavipujades

Octavi Pujades celebra Halloween amb el seu pare / @octavipujades

Octavi Pujades pare 4 @octavipujades

Octavi Pujades i el seu pare confinats / @octavipujades

El coronavirus també ha afectat a la família de l'Octavi: la seva tieta va estar molt greu i es temien la pitjor de les notícies. Sortosament, però, es va recuperar, gràcies als esforços dels sanitaris que la van atendre. I, precisament és als professionals que atenen la Sanitat a qui ha volgut recordar amb especial èmfasi en la seva felicitació nadalenca. Ho ha fet rescatant del seu arxiu particular una fotografia de l'última sèrie en la que ha participat, i que ve molt al cas en aquest tema: 'Centro Médico', emesa durant les tardes de TVE. La imatge és de fa 4 anys, però com explica "m'ha fet somriure. Aquest 2020 ha fer palès la vital importància de la Sanitat. Sense la dedicació i l'esforç del personal sanitari, la situació no seria molt greu, sinó dantesca." També ha volgut recordar a un dels integrants d'aquell elenc i que, malauradament, va morir el passat juny en un accident de moto: el també català Jordi Mestre. El missatge és ple de tendresa.

Jordi Mestres actor catalán fallecido @danimateoagain

Jordi Mestre actor i presentador català mort / @danimateoagain

Pujades té un cor immens, i ho demostra cada dia. Bon Nadal a tu i els teus.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat