No havia parlat mai d'aquest tema, però ha arribat el moment... i quin moment. Núria Tomás s'ha mullat sobre la ruptura del seu exnòvio Gerard Piqué amb Shakira al programa 'Espejo Público' de Susanna Griso. El seu testimoni no és un més de l'allau interminable que hem viscut al llarg d'aquest culebrot, no. Ha passat molt de temps, va plorar molt. El seu millor amic i gran amor la va abandonar per la cantant més famosa d'aquell 2010... i dels nostres dies. L'aparició de la colombiana en la vida del culer posava tot cap per avall. El desenllaç era dolorós per totes bandes: Piqué l'havia ferit, però l'artista també. Li havia robat el xicot. Que tingués un sentiment de repulsa compartit seria comprensible, però es veu que el temps ha guarit les ferides. Algunes d'elles, si més no.

La Núria és una persona feliç. Casada i amb dos criatures, fruit del seu amor amb Agus Puig, s'ha espolsat els dimonis d'aquella ferida sentimental. També de manera pública, amb una petita sèrie autobiogràfica ​a Instagram recordant els moments més importants de la seva existència. Gerard Piqué hi apareixia, clar, va marcar bona part de la seva joventut en tots els sentits. Ara bé, de Shakira, ni ase ni bèstia. Discreta i a la seva, s'ha mantingut al marge. Fins avui, que l'hem sentit a Antena 3 mullant-se. Ha començat amb diplomàcia, però al final ha destapat el gran secret: és team Piqué o team Shakira? Tenim la resposta.

Núria Tomás y Agus @nuria tomas
Núria Tomás i el seu marit Agus / @nuria_tomas

L'ex de Piqué parla per primera vegada sobre la ruptura amb Shakira, la dona que li va robar el nòvio

Diu la filla de l'empresari del pernil ibèric Enrique Tomás que encara se sorprèn quan se la recorda pel seu idil·li amb en Gerard. El temps de nòvios potser no va ser gaire llarg, però sí intens, establint amistats que han perdurat fins l'actualitat, com la que l'uneix a Xavi Hernández. La seva reflexió sobre l'huracà que està assotant les vides de Piqué i Shakira comença suau i irònica: "Cuando hay sentimientos por medio cada uno lo lleva a su manera. No soy nadie para opinar, no conozco a Shakira. No he tenido la oportunidad de preguntarle". Ho deia en un esdeveniment en el que promocionava la seva marca de moda a Madrid, Eggsoeggso. Una empresa que dissenya dessuadores que li agradaran a Shakira, segur: "More eggs than your ex", més ous que el teu ex. Millor fins i tot que el "las mujeres no lloran, las mujeres facturan". Espera't que encara no facin negoci juntes, perquè hi ha feeling.

Shakira sudadera GTRES
Shakira / GTRES

Núria Tomás és team Shakira: Piqué, tocat

El que ha dit a continuació és música per a les oïdes de la colombiana... i un motiu d'irritació per a Piqué. "Las mujeres nos tenemos que ayudar y estar a una". Corporativisme femení, tot i que no vol entrar en més detalls. Ni una paraula de l'acarnissament, del paper que estan tenint els fills de la parella, dels atacs a Clara Chía com a dona jove... No vol merders, normal:  "No he hablado nunca de él y no lo voy a hacer ahora". Ara bé, sap que amb aquestes declaracions ja ha ficat el dit a l'ull d'en Gerard. I és més que suficient per a un ex amb el que no manté cap contacte, tot i el que digui el paparazzo Jordi Martín​, que els hi atribuïa una relació més que propera a l'esquena de la cantant. No és pas cert.

Gerard Piqué sorpresa Twitch
Gerard Piqué sorprès / Twitch

Sembla que no queda ningú sense dir la seva en aquesta pel·lícula. El Papa Francisco i poc més. No descartem, però, que acabi enviant un comunicat al respecte.