Un dels danys colaterals que ha tingut tot l'enrenou i la polseguera que s'ha aixecat al voltant de la separació de Gerard Piqué i Shakira l'ha patit en la seva pròpia pell l'exparella del central blaugrana, Núria Tomás. La filla del famós empresari perniler ha viscut uns dies convulsos, quan l'únic que hauria d'haver viscut hauria hagut de ser joia i felicitat absoluta. Per què? Perquè acaba de ser mare. Ella i la seva parella, Agus Puig Gibernau, estan feliçment casats i van ser pares d'una criatura, l'Apolo, el desembre de 2020. I fa només un parell de dies han tornat a ser pares, ara, del petit Edu, la notícia més feliç per a la parella, sense dubtes. El matrimoni ha compartit una imatge des de l'hospital amb el nouvingut sobre el pit de la Núria, que somreia exultant i cansada, mentre el seu marit és la pura expressió de plenitud i felicitat absoluta: "Somos felices, todo ha ido muy bien", escrivia als seus seguidors.

Però les hores i dies previs a la meravellosa notícia i a tenir entre els seus braços el seu segon fill han vingut tacades per tot l'affaire Piqué-Shakira, que l'ha esquitxat sense ella ni voler-ho ni poder fer-hi res. Perquè el seu nom ha tornat a escena quan s'ha parlat de la separació del jugador del Barça i la cantant colombiana. Fins i tot, l'exparella de Piqué abans que conegués Shakira fa dotze anys s'ha vist involucrada en rumors no gaire agradables, com que hauria mantingut el contacte estret amb en Gerard a esquenes de l'artista. És el que va assegurar el paparazzo Jordi Martín a 'Sálvame', insinuant una nova deslleialtat del futbolista i sembrant el dubte sobre la Núria en un moment vital molt particular i feliç. 

Nuria Tomas Gerard Pique
Nuria Tomás i Gerard Pique

Ella, intentant mantenir-se aliena a tot plegat, estava centrada en el seu embaràs, d'una banda, i de l'altra, en un documental sobre la seva vida que ja està disponible a la seva web. Un documental on diu coses com "Hola, soy Núria Tomás. No sé cómo he llegado a acabar grabando mi propia serie, pero sí. Tuve dos puntos de inflexión en mi vida. A los 21 años me pasó algo que cambió completamente mi vida. Siempre digo que parte de mi inocencia se quedó allí y empecé a ser otra. Apareció un amigo mío en mi vida, que hasta entonces solo había sido mi amigo, y nos convertimos en pareja". Un testimoni que rememora de manera esporàdica la seva relació i com li va canviar la vida tot el que va passar. Aquella ruptura també va ser dolorosa.

Ara, Tomás, ja a casa amb el seu nadó, en calma, i molt relaxada, ha volgut parlar clar "ahora que ya han pasado unos días, hago este vídeo porque necesito expresarme por lo que ha pasado en estas últimas dos semanas. Esta vez sí que necesito deciros lo que pienso, porque está muy bien eso de callar, pero no sé si es por las hormonas o porque estaba más sensible pero esta vez no lo he llevado igual de bien", comença dient. Agraint els mitjans i la gent que ha parlat bé d'ella i als seguidors ("gracias a los medios que os habéis limitado a decir que había lanzado una serie, sin juzgar. Se agradece el respeto"), també vol deixar clar que "ha sido un acoso y derribo total a mi teléfono mientras ingresaba en el hospital. Un horror. Hablo dos minutos solo en un capítulo dentro de un contexto en que hablo también de otras exparejas que me afectaron mucho. Él formó parte de mi vida y puedo hablar cuando quiera y como quiera. Nunca lo he hecho. Y lo que digo en ese capítulo es muy ameno. Si buscáis cotilleo, no lo hay. La serie ha coincidido con la noticia de mi expareja, que ni yo sabía lo que estaba pasando", diu ella.

285092932 166015809167380 8198845257692224726 n (5)
Núria Tomás / @nuria_tomas

Per concloure, Tomás deixa clar que "este vídeo lo voy a colgar solo una semana porque no me da nada de buena energía tenerlo aquí más tiempo. Ya está, a seguir y a seguir compartiendo lo que he hecho hasta ahora y gracias por todo. Como me lleva diciendo mi padre toda la vida, 'no se puede evitar lo que digan, lo que sí que se puede evitar es que sea verdad'. Esa frase me ha llevado hasta hoy, pero hoy ya necesitaba hablar":

Es pot dir més fort, però no més clar.