Quan un queda amb un bon amic per xerrar sobre la vida mentre es pren una copa, saps com comences, però no com acabes. Quantes cervesetes en una terrasseta a mitja tarda han acabat a altes hores de la matinada cantant Los pastorcillos en mig d'un carrer fent esses buscant un taxi. Si fa no fa, el que li va passar a Nuria Roca en una de les borratxeres més sonades que ha tingut mai en la seva vida. No hi va haver prou cafè l'endemà per compensar el nivell etílic que duia al cos.

nuria roca cafe

Nuria Roca / @nuriarocagranell

La presentadora valenciana, com cada setmana, col·labora a El Hormiguero de Pablo Motos. Aquest dilluns, la convidada era la cantant La Bien Querida, alter ego d'Ana Fernández-Villaverde, amiga íntima de Roca des de fa més de 20 anys. Aprofitant la seva estreta relació, Motos no va desaprofitar l'oportunitat d'escampar alguns draps bruts de dues amigues que a més, han estat veïnes durant molt de temps. I aquelles coses que passen, un matí, a les 11, la cantant va anar a casa de la presentadora amb ganes de conversa i una bossa plena de llaunes de cervesa i ampolles de vi. La idea inicial de totes dues era tenir una bona xerrada mentre prenien el sol a la terrassa, però una cosa va dur a l'altra i... ni tan sols van arribar a trepitjar la terrassa.

la bien querida y nuria roca

La Bien Querida i Nuria Roca a 'El Hormiguero' / Antena 3

Es van quedar a la cuina, on van començar a parlar obrint la primera llauna de cervesa... I no van moure's d'allà: "Nos pasamos todo el día en la cocina sin movernos de la misma". Aquella primera cervesa aviat es va convertir en una segona. I una segona en una tercera. I així... fins a 24 cerveses. I no només això, també es van ventilar tres ampolles senceres de vi, van reconèixer totes dues amb un somriure d'orella a orella recordant la papa com un piano que van agafar totes dues. "Uau", diu una de les formigues en sentir la xifra. I La Bien Querida apunta: "Poco me parece", abans de revelar una confessió sobre el lamentable estat de la seva amiga.

la bien querida

La Bien Querida a 'El Hormiguero' / Antena 3

nuria roca

Nuria Roca a 'El Hormiguero' / Antena 3

Confessa la cantant que "Después vi a Nuria reptando por las escaleras". Roca afegeix: "Nos pasamos desde las 11 de la maña hasta la 1 de la madrugada en la misma banqueta de la cocina". S'apunta Motos a la festa: "Hay borrachos profesionales que no os siguen... ¿Estaría mintiendo si dijera que te desmayaste? ¿Te quedaste dormida en el suelo?". Roca s'ho repensa i diu que "No me desmayé. Aunque fue algo muy épico, no es lo habitual tampoco, ¿eh?. La seva amiga recorda entre rialles que en un moment donat, després de l'arsenal d'alcohol que duien, la va deixar palplantada a la cuina: "Me dejó colgada como un jamón en su casa y ella: 'Me voy a mi habitación', y se fue reptando por las escaleras". Roca no nega la major: "Es verdad que en un momento dado sí que me puede recriminar que me fui y llegué a mi habitación y me tumbé muerta". Roca desmaiada al llit, i a La Bien Querida que la va haver d'anar a recollir un amic perquè era impossible que agafés el seu cotxe.

Com van dir Trancas y Barrancas, La Bien Querida no... La Bien Bebida.