La presentadora catalana de Lleida, Núria Marín, és molt activa a les seves xarxes socials. Gairebé sempre publica tota mena de contingut en el seu compte d'Instagram, per a alegria dels seus seguidors. Molt del seu contingut té a veure amb el cos humà i amb mostrar-se cadascú com és sense cap tipus de vergonya ni prejudici. Una vergonya que ella ha superat en les últimes hores amb la fotografia seva al natural que ha publicat en les seves històries d'Instagram. Una foto que li ha costat molt compartir, segons confessa, en la qual es mostra tal com és, sense cap tipus de filtre ni trampa. Una captura en la qual la catalana apareix amb roba interior i mostra totes les imperfeccions que hi ha al seu cos, camí als 41 anys que complirà el proper mes de setembre.

nuria marin portada

Núria Marín / INSTAGRAM

"No sabeu el que m'ha costat pujar aquesta foto". Així comença l'escrit que la presentadora catalana de Mediaset ha escrit a les seves xarxes socials durant el matí del dijous 9 de març. Un escrit en lletres blanques sobre fons rosa. "Es veuen les estries que em van sortir durant l'adolescència i no sé gaire bé per què. No he tingut grans pujades i baixades de pes però allà són", explica la presentadora de programes com Sálvame i Socialité. Una imatge molt bonica en la qual Núria apareix de cos sencer i d'esquena a càmera, sense mostrar la seva cara. Una imatge en la qual la catalana llueix un bonic conjunt de roba interior negre, mentre mostra als seus seguidors el seu cos tal com és fent gala de la naturalitat que tant la caracteritza sempre. "També es veu el mollete de la cartutxera que almenys he baixat considerablement gràcies al gym i la dieta", afegeix. La publicació de la que estem parlant és la següent:

nuria marin roba interior dificil

Núria Marín / INSTAGRAM

Una foto que correspon a una sessió de fotos que Núria Marín es va fer fa setmanes a l'habitació i terrassa d'un cèntric hotel de Barcelona, ubicat pràcticament al costat de l'Hospital Clínic. "També hi ha aranyes vasculars perquè tinc mala circulació i per això evito anar amb roba ajustada", acaba Núria el seu escrit més sincer juntament amb una de les seves fotografies més valentes i boniques. Una imatge que segur ha servit perquè moltes dones i també homes se sentin identificats amb ella i s'atreveixin, cada vegada més, a mostrar-se tal com són sense complexos ni temors. I és que en el dia d'avui estem molt exposats a les xarxes socials, on constantment estem comparant-nos amb els altres buscant la bellesa i perfecció. Tot i que aquesta no es la primera vegada que la presentadora catalana comparteix amb els seus seguidors fotos on surt amb roba interior o amb banyador. En el passat ha compartit boniques imatges com les següents:

L'Instagram de Núria Marín val molt la pena. El té public, obert a tothom i les seves fotografies quasi sempre son molt aplaudides. No es per a menys. On hi hagi naturalitat i espontaneïtat, que s'aparti la resta.