Els espectadors catalans que ja tenim una edat segur que recorden una sintonia on hi sortia un noi cantant, amb veu de bon rotllo: "Neighbours, everybody needs good neighbours, with a little understanding, you can find the perfect blend. Neighbours, should be there for one another. That's when good neighbours become good friends".

Era la sintonia de la sèrie australiana que va fer fortuna fa unes dècades als televisors catalans, Veïns. La seva traducció diu: "Veïns, tothom necessita bons veïns, amb una mica de comprensió, podeu trobar la barreja perfecta. Veïns, haurien d'estar allà els uns per als altres. És llavors quan els bons veïns esdevenen bons amics"...

Núria Marín s'hi pixa en aquestes bones paraules d'aquella sintonia mítica. Com a mínim, un dels seus veïns segur que no esdevindrà mai un bon amic. Tot el contrari. Com a mínim, mentre segueixi fent el que li roti, passant de respectar el descans dels altres. 

nuriasecret 149943653 460183111779753 7163256223478701050 n

Núria Marín / @nuriasecret

Segur que molts s'han trobat amb que al seu bloc de pisos, hi ha alguns insolidaris que fan el que els hi surt del monyo, porque yo lo valgo, passant de consideracions cap als seus veïns o de respectar els mínims de convivència. Festes fins a altes hores de la matinada, xivarri, moure mobles a les tantes de la nit i un llarg etcètera de soroll desagradables mentre tu intentes dormir o llegir tranquil·lament a casa teva.

Però hi ha molts a qui els hi hauríem de recordar que no només toquen els nassos als vespres o a la nit. No per molt matinar i llevar-se ben d'hora, com deia Pep Guardiola, tens carta blanca per fer el que et surti dels nassos. Com acaba de comprovar la presentadora catalana de Telecinco.

nuriasecret 157076371 193322925460286 7732290832087410018 n

Núria Marín / @nuriasecret

La Núria ha fet saber als seus seguidors a xarxes què li ha passat aquest matí de diumenge quan ella encara era al llit. I els hi ben assegurem que la cara que ha posat era molt diferent d'aquesta que veuen, somrient i estupenda. Quan encara no treia el nas per damunt de l'edredó, i més, en un matí gèlid com el d'avui, Marín ha obert els ulls per culpa d'un sorollam indecent... a les 7 del matí. 

Quin? Ni més ni menys que una "lavadora/nave espacial", com especifica ella. Una rentadora que a jutjar per la definició, deu ser d'aquelles que sembla que estigui a punt d'enlairar-se una nau des de Houston cap a l'espai.

lavadora nuria marin

Està molt bé voler estalviar, i més, tal i com està el preu de la llum. Està molt bé posar aparells elèctrics el cap de setmana perquè és més econòmic. Però entre poc i massa... 

Ja que el veí/a matina tant, segur que se'n va a dormir d'hora... Des d'aquí emplacem la Núria a posar-se un concert de Sepultura aquesta mitjanit, a todo trapo, i amb els bafles enfocats cap a la paret del veí... O juguem tots o ningú.